arkadaşlar win 7 proff orjinal kutulu kullanıyorum
servis pack 1 yüklü sistemde.
servis pack 1 den önceki güncellemeleri silmelimiyim.
acaba servis pack kendisinden önceki güncellemeleri zaten kapsıyormu?
arkadaşlar win 7 proff orjinal kutulu kullanıyorum
servis pack 1 yüklü sistemde.
silmene gerek yok .ne alakası var.canın sıkılıyorsa baska bir sey ler yap pcye?
güncellemeyi kaldırdığınızda bilgisayarınız güncellemeyi yeniler buda kısır bir döngü oluşturur.
yani sp 1 öncekileri kladırırsanız windows sp1 olmaktan çıkar.. tekrardan sp1 kurar sizde tekrardan kladırırısınız böyle sonsuza kadar gidebilir yada siz vazgeçene kadar..
ya bende 128 gb ssd var.
bu güncellemeler böyle giderse zaten yarısı dolacak.
sıkıntıdan yapmıyorum anlayacanız.
ssd doluyor iyice
peki eskileri silince yeniden yüklemesini durduracak şey yok mu
sen güncellemeyi tamamen kapat gitsin yada gelen güncellemelerde istemediğin güncellemenin üstene gel sağ tıkla güncellemeyi sakla seçeneğini tıkla.
sistem kurtarmayıda kapat.sistem kurtarma sistem geri yüklemenin ilerletilmiş halidir ve 30-40 gb kadar gereksiz yer kaplar.sistem kurtarma sistem geri yüklemenin ta kendisidir zaten başka birişlev değildir.ilerlemiş hali diye bi sözkonusu değildir.ve ne kadar yer belirledi iseniz o kadara kadar yer ver belirlemiş olursunuz sadece sınır konduğunu gösterir yaniillede o adkar yer kaplıcak diye bişey yok,gereksiz olup olmaması sistemi doğru kullanılırsa kapatılıp kısmi yer kazancı sağlanabilir tabiki.
arkadaşlar win 7 proff orjinal kutulu kullanıyorumsp1den önceki sürüm olmadığı için daha neyi silmeyi bekliyorsun eğer windows güncellemeleri ile gelen güncellemeleri kastediyorsanız yukarda arkadaşların söylediği gibi güncellemeleri denetim masası/windows update ayarlarından kapat seçeneklerini kulalnablirisiniz veya açık kalıp kendibelirliyeceğinizgüncelemeleri seçip yüklüyebilrisiniz.eğer yeraçmak istiyorsanız disk temzileme araçlarından kullanabilirisiniz.servis pack 1 yüklü sistemde.
Örn:CCleaner
ya bende 128 gb ssd var.Diskinizin dolumunu sistem geri yükleme noktaları dolduruyor olabilir.bu güncellemeler böyle giderse zaten yarısı dolacak.
sıkıntıdan yapmıyorum anlayacanız.
ssd doluyor iyice
peki eskileri silince yeniden yüklemesini durduracak şey yok
Disk temizliğine girip bu alanda sistem geri yüklemesinin en son sağlam halini bırakarak temizlemesini sağlayınız..
Güncellemeler yüklendiklerinde 1-2 mb olabilir yüklendikten sonra disk artırımı 500 kb olacaktır çünkü kurulumda sadece dosya değişeceltir.
güncellemeleri kaldırmanız diskinizin dolamsını hılzndırır...