arkadaşlar bi kaç hafta önce windows 7 ile ilgili ses driver'ı sorunuyaşamıştım. ilgilenen arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum. mesajaşağıda.. ama kafayı yiycem şu anda bir başka bilgisayarda yine aynısorunu yaşıyorum. dell optilex 320 model kasaya bütünleşik markasız birses kartı var. dell'in sitesinden hem vista hem xp driver'ını yükledimkurdum ikisini de kabul etmedi. mustafa'nın dediği gibi bunda da uyumluluk modlarını teker teker denedim yine olmadı :S
nedir bu böyle bahtsız bedevi gibi beni mi buluyo bu işler anlamadım. tekrar rica edicem bi çözümü olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.. sağolun
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sevgili arkadaşlar iki gün oldu win 7'yi kuralı ve ilk izlenimlerimle tek kelimeyle harika olmaya yakın bir işletim sistemi diyebilirim :) yanlız şu an için bi sorunla karşılaştım ve dün geceden beri uğraşıyorum hala çözemedim. başlıkta da belirttiğim gibi ses alamıyorum. çünkü win 7 tanımıyor donanımı..
asus p5gd2 anakarta bütünleşik c-media cmı9880 model ses kartım var. eski sürücüyü tanıtmaya çalıştım olmadı. c-media'nın sitesinde win 7 ile uyumlu driver lar var ancak 9880 modeli yok :S
işin içinden çıkamadım anlayacağınız.. varsa bir yardım sever bu mesajı okuyan ve cevaplayan şimdiden Allah razı olsun.