win 7 sistem geriyükleme basarisiz

edi_67
10-11-2009, 22:25   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
92 mesaj

selamlar benim sistem geri yükleme basarisiz oldu uyarisi geliyor
antivirusunus problem cikarmis olabilr diyor ,bu sefer antivirusu
komple kapatip ,sistemi geriyüklemeye calistim yine tik yok
ayni uyari cikiyor ,buseferde antivirusu kökünden silip kaldirdim
yine tik yok ayn hata ,sisteminis geri yüklenemedi ayarlaris ayni kaldi  uyarisi geliyor , ,anlamadim gitiya ,sistem geriyükleme derken
anlamisinisdir ,hani windows a virus girince yada hata felan
olunca sistemi geriyükleris bir baska zamana ,onu kast ediyorum
neden olabilir ,bitürlü bulamadim.
kulandigim windows 7
sizlerde aceba ayni hatayi aliyormusunus yani sistemigeriyükleyenlere soruyorum

OSMAN BAĞÇEVAN
10-11-2009, 23:33   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

1.ben bir kaç kez öle hata aldım..
2.gelişmiş önyükleme seçenekleriyle bilgisayarı açıp ,sistemi geri yüklemeyi deneyin..
3.virüs programınız nedir ?
4.virüs girdiyse sisteminize sistem geri yükleme yapmayın..büyük bir ihtimall de virüs engellediği için sistem geri yüklemeyi , sistem geri yükleme yapamıyorsunuz..

Virüsün adı , sanı  + virüslü dosya şuanda bilgisayarında mı ?
nasıl girdi, ne oldu , ne  yaptın ?

edi_67
11-11-2009, 00:56   |  #3  
OP Üye
92 mesaj

hayir ustat virus yok yanlis anladiniz ,hani bilgisayar hata verince geri birgiün önceye sistemi geri aliris ya sistemgeri yükleme ayarlarinda ,o bende basarisiz oluyor,bir program yüklemistim de bilgisayarin ayarlarinla oynadi sistem yavasladi biras bende
sistemi ,birgün yada ikigün geri almak istiyorum ,ama rebotan sonra sisteminis geri yani önceki zamana yükleme basarisiz oldu ,buna antivirus programi sebeb olmus olabilir diye uyari veriyor ,antivirusunusu kapatipda deneyin diyor hepsini yaptim ayni ,yani bende aslinda hepsi almanca yaziyorda ben elimden geldigi kadar kötü türkcemle türkceye cevirmeye calisiyorum ,benim windows7 almancada,yani ben sistemwiederherstelungun, yapmaya calisiyorum,

OSMAN BAĞÇEVAN
11-11-2009, 01:02   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

:)
Antivirüs nedir ?

Gelişmiş önyükleme seçenekleri ile denr misiniz , sistem geri yüklemeyi ?

Kruis
11-11-2009, 16:11   |  #5  
Kruis avatarı
Yıllanmış Üye
496 mesaj

Sistem geri yükleme noktasındaki verileri silerseniz bunu yaşarsınız.Tune up, ccleaner vs. gibi programlar bazen ayarlamalarımızdaki hatalar vs. nedenlerle sist . geri yükleme ile ilgili verileri silebilmekte buda başarısız sistem geri yükleme yaptırtmakta.O tür yazılımları kullanmayı bırakınşimdi bir geri yükleme oluşturun bu oluşturdğunuz geri yüklemeyi çalıstırıp bu tarihe gidin herhangi bir sorun olmaz.