arkadaşlar win7 kullandığım dos tabanlı muhasebe programında türkçe karakter sorunu yaşıyorum ekrana çok tuhaf karakterler çıkıyor kalıcı bir çözüm önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
win 7 türkçe karakter sorunu
http://www.bilmuhasebe.com/tr/mo ... &d_op=getit&lid=391 burda karşına pdf formatında bir dosya var senden bunu indirmeni istiyecek orda dos ortamında yapman gerekenleri harfiyen yap eğer dos ortamında sana anlatılanları yaparken istediğin karekterleri kullanamzsan kopyalayarak yapmalısın işe yarayacak bütün karekterler var .en son kaydet çık.
orka kullanıyorum ve adamlar doğru düzgün çözüm bile öneremiyorlar
size bir şey sorabilirmiyim kullandığım muhasebe programını win7 de dos tabanlı olduğu için tam ekran kullanamıyorum kullandığım zaman türkçe karakter sorunu oluyor (program kısayollarında problem yok) tamedos diye bir program var onu kuruyorum programı tam ekran yapıyorum türkçe karakter problemi bu sefer olmuyor ama program kısayolları çalışmıyor ve program çok yavaşlıyor yani aşağıya tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal misalı bununla ilgili bilginiz varmı acaba