az önce güncellemelere türkçe pack geldi 32 mb lık bişey..
win 7 Türkçe
- 1
- 2
hadi hayırlısı bakalım tr bekliyenler yaşadı
Mustafa@PCAcaba bizim yüklediğimiz dil paketi ile bir farkı var mı ?farklılık yok gibi sadece türkçeleştirilemeyen alanların hepsi türkçe olmuş yardım konusuda dahil.
Mustafa@PCİşte bu bir farkmış ?evet vardı.Sende türkçe dil paketi var mıydı ordan mı biliyorsun ?
32.7mb hepsi tam olsa çevirinin 100mb civarı olması lazım ayrıca sızan pakette 32.7mb updateden yukleyen arkdaşlar yardım dosyalarından fotolar koyabilirlermi.
Sadece RC 7100 için mi yoksa 7127 için de güncellemelerde Türkçe paket var mı?
7127 de kısmen türkçe...ve güncelleştirmelerde de türkçe diye bişey yok
acaba tam olarak türkçe var mı ?
Ali Yenal Erbil7100 rc için demi buTskler ali kardes bende update ile cikmiyordu bazi dilleri kaldirdiktan sonra update ile paketi yükleybeildim tsk ederim.eng dile geç tr dili kaldır tekrar başlattıktan sonra çıkar.
bugün windows update üzerinden geldi banada, 40mb sadece. vista'nınki 200-300MB arasıydı hep, pek bişey değişmicek gibi duruyor ama, görcez...
muratgs52Bi değişiklik yokki yaa bunda yardım ve destek - açılış halen ingilizceBence değişiklik olmaması senden kaynaklı x)Resimlerle Anlattığım Yolu İzle ve Uygula;
kmuratkBence değişiklik olmaması senden kaynaklı x)32-bit sürümde dediğiniz gibi. 64-bit sürümde eksikler var...Resimlerle Anlattığım Yolu İzle ve Uygula;
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 27 Mayıs 2009 15:39
türkçe dil paketine ilave olarak +30 adet daha dil paketi var değişik dillerde...
Valla bende netten sızan tr dil paketi vardı dün sırf orginal olsun diye onu kaldırıp update dekini kurdum sonuç açılış kapanış ingilizce oldu:d diğerinde yardım bölümü hariç her taraf türkçeydi orginal tr dil paketi daha başarısız bence...
Bende bugün upateye baktım 32 tane isteğe bağlı görünce baktım diğer dil paketleri orda.Eskiyi kaldırıp orjinali yükledim(yüklüyorum).
- 1
- 2