Arkadaşlar acer aspire 5100 laptop var elimde bir süre önce windows xpyüklü laptop kendi kendi donma sorunu yaşadı bende resetledim açılıştawindows xp ekranında donup kalıyordu değişik cd lerle format atmayıdenedim başarılı olamadım windows kur ekranından sonra çıkması gerekenmavi ekranda xp kurulacak bölümü seçme ekranına gelmeden siyah birekranda sol üst tarafta imşeç yanıp sönüyor.vista yüklemeyi denedimvistayı yükleyebildim fakat sorunlu şekilde kullandım bir süre.1 haftaöncede win7 kurdum laptop a win7 de neredeyse sorunsuz kullanıyorum pcyi ama bilgisayara usb den bişey takılmıyor.mouse denedim fotoğrafmakinesi denedim cep telefonu denedim hepsinde bu sorun karşımaçıkıyor.güncellemelerim açık anakart yüklemelerim makine eskiolmasından dolayı tam kurulmamış olabilir ama tam olarak bilemiyorum.xpchipseti yüklemeyi denedim win 7 ye birşey değişmedi usb lerdenelektrik geliyor ama sürücüleri yüklenmiyor galiba.xp ye dönemiyorumzaten bari bunu sorunsuz kullanayım.yardım edebilirsenizsevinirim.şimdiden teşekkürler...