win 7 ve cızırtı
- 1
- 2
Emin misiniz? siz de bu program yüklü mü ?
bütün oyunlara girerken veya bütün oyunlarda mı bu sorun çıkıyor yoksa sadece bir oyunda mı ?
bir oyunsa adı ne oyunun ?
programın ayarlarında yada ses ayarlarınızda değişiklik yapıyor musunuz ?
yanlış yapılandırılan ayarlar tabiki böle hatalar çıkaracaktır...
bir sürü de ayarı var ,tabiki de yanlışlık yapabilirsiniz..
Evet tabikide eminim. Ama önce driveri yükleyip sonra bu ayarları yapmak gerekiyor.
Cızırtıyı sadece %40 oranında azalttı bu efektleri ve ses kalitesini düşürmem , ben vista üzerine kurdum win7 ultimate i müzik ya da oyun programlarını kullanamaz oldum daha doğrusu şansa bağlı 2 program çalışınca cızır cızır ötüyor . Realtek 2.42 (idi son sürüm sanırım) yüklediğimde tam bir facia ya dönüşüyor başka çözüm yolu bilen var mı acaba?
kenan_ks arkadaşım aynı sorun bende de var dediğini yaptım fakat ses kalitesi ve ses azalyor cızırtı problemi dvam ediyor..bu sorun başka,araştırıyorm çözen arkadaşlar paylaşırsa sevinirm....
microsoft win7 ses sürücülerini kullanmayın.
üretici sitesinden indirin ve kullanın.Sorun microsoft sürücülerinde.Aynı sorun bende de vardı.
ses efektlerini engellemek veya 16 bit 44100 khz ayarlamak çözüm değil.Başka sorunların başlangıcıdır.
İki gün sonra ekolayzer çalışmıyor dersiniz
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Sizdeki sürücü sürümünden kaynaklanıyor olabilir ama benimkinin çözümü gayet basitti: Denetim masasında mikrofon ayarlarından mikrofonu dinle diye bir seçenek vardı galiba ordaki tiki kaldırınca sorun çözüldü...
- 1
- 2