Win 7 ve [sistem oyunları]
resimde görüldüğü gibi ne zaman sistem oyunlarını oynamaya kalksam bu tip hata mesajları alıyorum.
1-Win 7 kutulu ve orijinal
2-Ekran kartı sürücüsü (en son)güncel durumda.
3-Donanım ivmesi görünümü ise böyle:
Win 7 ve [sistem oyunları]
ii akşamlar arkadaşlar..şuan kullandığım bilgisayarın özellikleri
6 gb ram, 750 gb harddisk, ati radeon hd 6470 harici , i5 işlemci....
arkadaşlar sorum şu windows 64 bit mi, windows 32 bit mi yoksa xp yimi kurayım....oyunlarda performans açısından sizce hangisi daha iyidir lütfen cvplarınızı bekliyorum.....
ii akşamlar arkadaşlar..şuan kullandığım bilgisayarın özellikleriXP de o bilgisayarın ölür çünkü çoklu çekirdek desteği yok ( 2 işlemci üzeri hiç bir sys driverine sahip değildir. Özel yüklediğinizde düzelir.)6 gb ram, 750 gb harddisk, ati radeon hd 6470 harici , i5 işlemci....
arkadaşlar sorum şu windows 64 bit mi, windows 32 bit mi yoksa xp yimi kurayım....oyunlarda performans açısından sizce hangisi daha iyidir lütfen cvplarınızı bekliyorum.....
ramlerinize göre 64 Bit desteği işinize yarar.Windows Vista-7 herhangibirini kurabilrisiniz.
Tercihen Windows 7 işinize yarar. Aşırı güvenlik düşkünüyseniz Vistayı deneyin.( Bu dosyayı kur- çalışsınmı- izin veriyormusunuz-Yetkiyi onaylıyormusunuz gibi bir kuruluma sürekli izin ver diye size cevap verebilri:))