Merhaba arkadaşlar, sitesinden windows 7 i indiremiyorum bu ay win7 veren dergi varmi ?
Win 7 veren Dergiler !
Hiç bir dergi windows 7 vermez.. veremez !
h@y@letHiç bir dergi windows 7 vermez.. veremez !Neden veremez beta'sını herkez miscrosofttan izin alarak verebilir ,microsoftunda işine gelirki zaten beta !
Lisans numarası indirenin adına veriliyor yani o lisans numarası ile sadece tek bir kişi kuruyor dergiler verirse lisans numarasını sence nasıl verebilirler kişiye özel ?
kurmadan once lisans alınması gerektiğini soyleyip lisansı alacakları davateyeye bi link verirler bu sayede serial alma mümkun olabilir ben zaten pcworld yada pcnet hangisi bilmiyorum cd kapağında win7 yazdığını gordum ama zaten win7 kullandığım için pekde dikkat etmedim belki wermişlerdir
Bu bir bakıma korsan kullanımı artırmaz mı peki ? Sonuçta herkes windows 7 ye kolaylıkla ulaşabilecek lisans numarası dağıtımı kapatılsa bile kaçak yolla kullanıma ve kurulmaya devam edilebilir böylece. Çünkü şuanda sadece internet üzerinden dağıtılıyor ve çoğu kişi indirmiyor kota nedeniyle senin dediğin yöntem bir bakıma güzel bir bakımada kötü.
_cypher_kurmadan once lisans alınması gerektiğini soyleyip lisansı alacakları davateyeye bi link verirler bu sayede serial alma mümkun olabilir ben zaten pcworld yada pcnet hangisi bilmiyorum cd kapağında win7 yazdığını gordum ama zaten win7 kullandığım için pekde dikkat etmedim belki wermişTamamen katılıyorum...
h@y@letBu bir bakıma korsan kullanımı artırmaz mı peki ? Sonuçta herkes windows 7 ye kolaylıkla ulaşabilecek lisans numarası dağıtımı kapatılsa bile kaçak yolla kullanıma ve kurulmaya devam edilebilir böylece. Çünkü şuanda sadece internet üzerinden dağıtılıyor ve çoğu kişi indirmiyor kota nedeniyle senin dediğin yöntem bir bakıma güzel bir bakımada kötü.Hayır, win7 zaten şuanda beta nereye kadar beta bir sistem kullanabilirsinki kısıtlamalı en nihayetinde + zaten ücretsiz dağıtılıyor ne korsan ı ?
Dergiler windows işletim sistemi veremez diye düşünüyorum hala bunu chip yetkilileri de açıklayacaktır bence konuyu gördüklerinde..
Verebilirler. İSTERLERSE eğer ! Bu zor birşey değil microsoftun yarararına olan bir durumdur zaten kesinlikle izin verecektir !!!!
pc-net dergisi daha önce vistayı vermişti korsan morsanda hikaykü derginin verdiği tüm vista dve çündleri microsoft bandrolü ile kpatılmış olarak dağıtılmaktaydı ve her dergide frklı serial çıkıyordu. eğer chip dergiside bunu yapar ve bet kurulum dvdlerini verirse eğer çok büyük bir satış patlaması olacaktır.
kmcVerebilirler. İSTERLERSE eğer ! Bu zor birşey değil microsoftun yarararına olan bir durumdur zaten kesinlikle izin verecektir !!!!hayır veremiyor! bunu Recep Baltaş önceki konularda detaylı olarak açıkladı, neden verilemediğini.
bu konu hakkında daha önce bir soru sorulmuştu verilip verilmeyeceğine dair chip yetkililerinin açıklması ise Microsoft'un işletim sistemlerinin verilemeyeceğine dair bir cevaptı. Yanlış hatırlamıyorsam ki sanırım yanlış hatırlamıyorum yetkililer en yakın zamanda cvp vereceklerdir. Çok acil indirip denemek isteyenler olursa internet cafeye gidip indirmelerini tavsiye ederim. Gerçekten güzel bir işletim sistemi...
black_floodpc-net dergisi daha önce vistayı vermişti korsan morsanda hikaykü derginin verdiği tüm vista dve çündleri microsoft bandrolü ile kpatılmış olarak dağıtılmaktaydı ve her dergide frklı serial çıkıyordu. eğer chip dergiside bunu yapar ve bet kurulum dvdlerini verirse eğer çok büyük bir satış patlaması olacaktır.Aynen katılıyorum :)
ahmet79hayır veremiyor! bunu Recep Baltaş önceki konularda detaylı olarak açıkladı, neden verilemediğini.Recep Baltaş Yönetici Galiba ?????
kmcRecep Baltaş Yönetici Galiba ?????evet yönetimden.
ahmet79evet yönetimden.Daha önce Vista betayı pc-net vermiş diye duydum bu win7 neden verilemesin ?
neyse arkadaslar surda 3 ya da 4 gün sonra dergiler raflarda yer alır o zaman görürüz hangi derginin verip vermeyeceğini bence hic olmazsa chip'in en azından beta'sını vermesi cok büyük bir dergis satısına neden olacaktır tabi ki son söz yetkililerin