Sa arkadaşlar,
Win 7 Hp deskjet 3900 series yazıcımı yüklemiyor bunun nasıl çözebilirim ??
yada bu sürümün win 7 güncellemesi var mı ben bulamadım ??
Win 7 yazıcı yüklemiyor.
A.s
nasıl yüklemiyor ? (daha dün taktım otomatik buldu sürücüleri)
ne gibi bir hata var ?
Yani bende bulamadım sanırım ama hepsini deniyeceksiniz artık .
1- http://www.driver-indir.com/surucu/hp_deskjet_3900_driver.html
2- http://www.1driver.org/cat.asp?m ... rayici-Yazici&syf=7
Birde aklıma bişey daha geliyor. Birde Googlede şu şekilde aratınız. ( hp deskjet 3900 vista driver )
Belki vista driver i win7 de calışabilir. yada Hp arıyarak istiyeceksiniz. Ama illaki biryerlerde vardır iyi sorf yapın bulursunuz.
Uyumluluk modunda çalıştırıp deneyebilirsin.
vista driveri yok benim yazıcı xp 2000 de çalışıyo vista ya uyumlu değil cd eğer hp deskjet 3940 vista uyumlu driveri lan varsa bana atabilir mi ?
Dediği yerden, 64-bit 7 kullanıyorsanız Vista (64-bit); 32-bit 7 kullanıyorsanız, Vista'yı seçiniz!
http://h41112.www4.hp.com/promo/ ... /tr/tr/deskjet.html
Aslında bu sayfaya bakılacak olursa Windows Update'den otomatik bulup yüklemesi lazım Windows 7 driverını. Otomatik güncelleştirmeleriniz kapalıysa açın.
Benim HP Deskjet 3745 yazıcım var. Win 7'yi ilk kurduğumda gerekli driver Windows Update'te yoktu. Yukarıda adresini verdiğim yerden baktığımda Windows Update'te bulunduğuna işaret ediliyordu halbuki verilen tabloda. Bugün yazıcı lazım oldu. Yazıcıyı usb'den bağlayıp, fişini prize taktım, takar takmaz driverını bulup yükledi. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Vista driverı çok farklı mıdır bilmiyorum ama bence en azından 22'sine kadar driverın gelmesini bekleyin eğer şu an güncellemelerde görünmüyorsa ya da otomatik bulmuyorsa.
Cd'den yüklememesinin nedeni cd'deki driverın Windows 7 uyumlu olmamasından. Benim cd'mde de sadece XP driverı var.
Ya benimde buna benzer bir sorunum var lütfen banada yardım edin. Yazıcımın markası HP Deskjet F4180. Cd sini taktım ama windows xp, vista, 64 bit.... gibi bişiler çıktı sonra kurulum iptal oldu. Bi iki sefer denedim hep hata verdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Ya benimde buna benzer bir sorunum var lütfen banada yardım edin. Yazıcımın markası HP Deskjet F4180. Cd sini taktım ama windows xp, vista, 64 bit.... gibi bişiler çıktı sonra kurulum iptal oldu. Bi iki sefer denedim hep hata verdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.Vista 64-bit. Hepsini teker teker yükleyin.
İNDİR.
Ayrıca konu sapıtıyor, saptırtmayın.
Son Düzenleme: melen ~ 04 Ekim 2009 21:02
Sorunu çözdüm;
Benimde pc win7 beta, hp yazıcının kurulum esnasında hata verdi, uyumluluk sorunu yani, sonra iptal deyip çıktım biraz bekledikten sonra bi pencere geldi, "Önerilen Ayarları Kullanarak Yükle veya Bu Program Düzgün Yüklendi" diye iki seçenekli, önerilen ayarlar dediğinizde kurulum sorunsuz tamamlanıyor.
Teknolojik Hayatta Başarılar !
Sorunu çözdüm;Olamaz, beta kullanamazsınız; zâten onu da uyumluluk moduyla halledersiniz.
Benimde pc win7 beta, hp yazıcının kurulum esnasında hata verdi, uyumluluk sorunu yani, sonra iptal deyip çıktım biraz bekledikten sonra bi pencere geldi, "Önerilen Ayarları Kullanarak Yükle veya Bu Program Düzgün Yüklendi" diye iki seçenekli, önerilen ayarlar dediğinizde kurulum sorunsuz tamamlanıyor.
Teknolojik Hayatta Başarılar !
ben ultimate yani 7100 kullanıyorum
http://h41112.www4.hp.com/promo/ ... /tr/tr/deskjet.htmlAslında bu sayfaya bakılacak olursa Windows Update'den otomatik bulup yüklemesi lazım Windows 7 driverını. Otomatik güncelleştirmeleriniz kapalıysa açın.
Benim HP Deskjet 3745 yazıcım var. Win 7'yi ilk kurduğumda gerekli driver Windows Update'te yoktu. Yukarıda adresini verdiğim yerden baktığımda Windows Update'te bulunduğuna işaret ediliyordu halbuki verilen tabloda. Bugün yazıcı lazım oldu. Yazıcıyı usb'den bağlayıp, fişini prize taktım, takar takmaz driverını bulup yükledi. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Vista driverı çok farklı mıdır bilmiyorum ama bence en azından 22'sine kadar driverın gelmesini bekleyin eğer şu an güncellemelerde görünmüyorsa ya da otomatik bulmuyorsa.
Cd'den yüklememesinin nedeni cd'deki driverın Windows 7 uyumlu olmamasından. Benim cd'mde de sadece XP driverı var.
Bende de updateen almıyo en iyii ben 22 kasıma kadar beklim..