Arkadaşlar Netten Win 7 7600 İndirdim Yükseltmeye Çalıştım Olmadı Aynı Dil Olmadığından Yükseltmedi Ama Asıl Sorunum Dvd ye Birşey Yazarken Hata Veriyo Özellikle PRINCO Dvd ler Bazı Dvd ler Yazıyor Ama Malesef Öyle Dvd ler Denk Gelmiyor Windows 7'yi Nasıl Yükleyebilirim Yada Dvd Sorunumu Nasıl Çözebilirim? Lütfen Yardım Edin :(
Win 7'yi Dvd'ye Yazamıyorum ?
nero yu tavsiye ederim..
https://www.chip.com.tr/forum/ner ... ndirin_t119996.html
bunu kur..iso uzantılı windows7 ni birlikte aç diyerek nero yu seç..orada hız ayarı olması gerekiyor..maksimum hızda yazdırma sakın..8 ya da 16x hızında yazdır....sonrasında boot edip windows7 yi yükleyebilirsin...
dvd bozuksa eğer usb den kurabilirsin. ya da deamon tools programıyla eski sisteminin üzerine kurabilirsin..deamon tools programıyla tam olarak format atamazsın ama işini yarar..
Nero'nun ÜCRETSİZ sürümünü veya CyberLink DVD Suite Öneririm. Kalıbı Diske Yazdır İle Yazdırılabiliyor. Yüksek Hızda Yazdırmayın. Makine Yavaş Yavaş 4x Hızında Yazdırsın. Osman Bey'in De Dediği Gibi Boot Edebilirsiniz. BIOS'Un DVD Sürücüye Boot Olarak Hazırlanması Gerekiyor.
kardeşim dvdye kopyalamadan direk daemon toolsla kur dvdyle ne uğraşıyon
neronun adı batsın imgburn kullan illa cd dvd diyosan
nero yüzünden onca dvdim çöpe gitti hep bozuk kopyalıyo imgburn en iyi sağlam kopyalıyor hatta kopyaladıktan sonra da kontrol yapıyor.
nero 8 sürümünü ücretli almıştım ve 1 adet bile dvd yakmadı kullandığım sürece şuanda hem nero8 hem nero9 ess.. sürümü yüklü ve yakma gibi durum yok ? eğer inernetten indirdiysen crackli veya ayarlarıyla oynanmış dediğin olur + hiçbir zaman sürücünün max yazma hızını kullanmıcaksın :)
neronun elemanı değilim sadece kullanıcıyım ve böyle haksız ve kayıtsız bir bilgilendirme yapmanı istemedim
dostum pc ile birlikte verdiler orjinal nero 7 ama ölü
nero 7de de var bi faydası yok xD
nero yüzünden onca dvdim çöpe gitti hep bozuk kopyalıyo imgburn en iyi sağlam kopyalıyor hatta kopyaladıktan sonra da kontrol yapıyor.
dvd-rw ınız sağlam değilse bu gayet normal bişey
eski bilgisayarımda aynı sorun vardı ..dvd -rw bozuktu ve hep dvd/cd leri çöpe atıyordum..
yani siz nero ya değilde dvd-rw ınıza suç atın
benim analmadığım imgburnle oluyo da neroyla niye olmuyo neroyla arada sırada oluyo ama bazen hata yapıyo
dvd-rw ınız sağlam değilse bu gayet normal bişey
eski bilgisayarımda aynı sorun vardı ..dvd -rw bozuktu ve hep dvd/cd leri çöpe atıyordum..
yani siz nero ya değilde dvd-rw ınıza suç atı
ayrıca şimdi benim kullandıpım dvd rw seninkinden daha iyidir ;)Son Düzenleme: OğuzxPc ~ 23 Ağustos 2009 22:48
marka demiyom dostum performans ;)
burası istanbul gibi değil herşey çakma :D boş dvd bile belkide dvdden oluyodu
benim analmadığım imgburnle oluyo da neroyla niye olmuyo neroyla arada sırada oluyo ama bazen hata yapıyo
ayrıca şimdi benim kullandıpım dvd rw seninkinden daha iyidir ;)
bende dvd-rw bozuk olduğu zamanlar hep böle oluyordu..nero yani size gözkırpıyor dielim , bozuk sizin dvd-rw ,bozuk değilse de bozulcak az kaldı diyor nero ...
cnm iyi olsun tabiki niye kötü malı kullanasınız herkes benmi : )