Windows 8 de suda olsa iyi olurdu yada sunun olmasi kotu olmus dediklerinizi paylasin.
Windows 8 ne degistirir, win7 den farkli olurmu performansi nasil olur.Ayrica win8 hangi programlari istersiniz (yuklu olsun)
ornegin dts olsun winrar olsun gibi.
win 8 den beklentilerinizi paylasin...
oyunlarda daha iyi performans ve görüntü
Windows 7 yi satın aldım 480 tl verdim telefonla etkinleştirebiliyorum
windows 8 deki tek beklentim kolay cracklenmesi
iyide tüm windowslar kolay crackleniyorİşletim sistemi kolayda benim amacım başka :))))
çok çok basit üstelik orijinalinden hiçbir farkı kalmıyor :)
işini bilene :)
Windows'un can damarı sayılan bir kaç dosya ile alakalı
Windows vista'da istediğimi yapıyordum sistem dosyalarınaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Şubat 2012 20:20
İşletim sistemi kolayda benim amacım başka :))))windows 7 dede istediğini yapabilirsin
Windows'un can damarı sayılan bir kaç dosya ile alakalı
Windows vista'da istediğimi yapıyordum sistem dosyalarına
ben bi ara sistem ayrıldıyı silmiştim windows açıkken silmiştim derken komple içini boşaltmıştım
tabi deep freeze aktifti herşey eski haline döndü
windows 7 dede istediğini yapabilirsinSistem ayrıldı değil işte
ben bi ara sistem ayrıldıyı silmiştim windows açıkken silmiştim derken komple içini boşaltmıştım
tabi deep freeze aktifti herşey eski haline döndü
Mesela benim yapmak istediğim şunlar..
Mac os işletim sistemindeki bir kaç dosyayı windows'un önemli dosyları ile bir nevi crack'lemek
Şöle düşün
Bir tane araba kasası alalım elimize kasayı üreten ferrari olsun
Motoru Mercedes'in olsun
Şanzıman Bmw'nin olsun
ön takım direksiyon kutusu falan Porsche marka olsun
Ortaya nasıl bişey çıkar sence..?
İşte windows 7 de bunu yapamıyorsun nasıl yaptıysalar programı önemli dosyalarda asla değişiklik yaptrmıyor..
Vista'da güvenli modda değiştiriyorsun dosyaları bazen sistem açılmıyor ama 80 deneme sonrası kesin azda olsa sonuç alabiliyorsun...
Hoşuma gidiyor yazılımsal yönden bilgisayara emretmek...
İstediğimi yaptırmak
Ama Acemiyim daha 4 yıldır bu konu hakkında bilgi toplar deneme yaparım...
Başaracam sonundaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Şubat 2012 20:35
Sistem ayrıldı değil iştekurulmamis haldeyken v lite degisiyor ayrica wim dosyasini universal extrator adinda bir program acip derliyor.Tabi xp kadar rahat degil.
Mesela benim yapmak istediğim şunlar..
Mac os işletim sistemindeki bir kaç dosyayı windows'un önemli dosyları ile bir nevi crack'lemek
Şöle düşün
Bir tane araba kasası alalım elimize kasayı üreten ferrari olsun
Motoru Mercedes'in olsun
Şanzıman Bmw'nin olsun
ön takım direksiyon kutusu falan Porsche marka olsun
Ortaya nasıl bişey çıkar sence..?
İşte windows 7 de bunu yapamıyorsun nasıl yaptıysalar programı önemli dosyalarda asla değişiklik yaptrmıyor..
Vista'da güvenli modda değiştiriyorsun dosyaları bazen sistem açılmıyor ama 80 deneme sonrası kesin azda olsa sonuç alabiliyorsun...
Hoşuma gidiyor yazılımsal yönden bilgisayara emretmek...
İstediğimi yaptırmak
Ama Acemiyim daha 4 yıldır bu konu hakkında bilgi toplar deneme yaparım...
BaşaracamSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 29 Şubat 2012 00:56
Başlat'ı yok etmek yerine geliştirsinler
Şu tablet pc'ler için yapılan tiles olayını da hiç sevmedim
Onun dışında registry yok edilsin
Hiçbir program "program files" klasöründen dışarı çıkmasın
tam 64bit desteği
daha az sistem dosyası
windows'la beraber gelen programların sayısının azalması
veri endekslemenin geliştirilmesi
sonradan kurulan programların da windows update'te güncelleme olduğunda görünebilmesi
şimdilik böyle
aynı anda diske hem yazma hemde okuma özelliği ile gelmesi en büyük + lardan bir tanesi. şimdiye kadar aynı anda diske büyük boyutlu işlem yapınca sıkıntılar çıkıyordu ssd sahipleri artık 3 sn gibi yada daha kısa sürede açılırsa sistemleri şaşırmasın.
beyler biliyorsunuzki windows 8 kullanıcı önizlemesi birkaç saat sonra çıkıyor ben geçiş yapcam ben ve diğer kullanıcıların birçoğuda deep freeze kuracaktır bu yüzden faronics e mail attım deep freeze windows versiyonları için
hey hi i am uğurhan
i am deep freeze standard user
yours were knowing today windows 8 consumer preview release date a few hours ago windows 8 consumer preview released the world i am and a lot of users windows 8 consumer preview install thats for windows 8 consumer preview is deep freeze windows versions compatible
to windows 8 consumer preview please do it
mail bu işte kendim çevirip attım inşallah anlarlar
ve inşallah uyumluluk için yeni sürüm çıkarırlar