Arkadaslar görev yöneticisinde 0 diski(c:) %100 calısıyor.Bunun nedeni nedir?Bir sorun yaratırmı?
Yardım edenlere şimdiden tesekkurler.
Arkadaslar görev yöneticisinde 0 diski(c:) %100 calısıyor.Bunun nedeni nedir?Bir sorun yaratırmı?
Yardım edenlere şimdiden tesekkurler.
yaratmaz olurmu sistemin sürekli kasılır yok yere ayrıca diskin ömrüde kısalır aşırı ve sürekli devam edem kullanımda. aynı sorunu ben masaüstünde ve diz üstü sistemimdede yaşadım. bazı bilmişler sistem kullanıyor ıvır zıvır saçmaladı durdu ama çözümü yok mekanik diskler için. sırf deneme amaçlı ssd disk aldım taktım ve sorunun çözüldüğünü gördüm disk kullanımı % 10' un üzerine çıkamaz oldu işlem yaparken sadece normalde hep %0 dizüstünde aynı şekilde ssd disk taktım sorun kalmadı ama çalıştığı yerlerde var mekanik disk olmamasına karşın bazı müşterilerimde.
ayrıca bu dediklerim sürekli disk hep %100 çalışıyor görünüyorsa geçerli sende ise 1 dakikalık bir faaliyet anına ait görüntü olduğu görünüyor ya sistemin güncelleme alıp kurma eyleminde ya bir program kuruluyor yada antivirüs tarama yapıyor. benim dediğim durum saatlerce hep %100 kullanım durumu.
Hep %100 degil benimki bazen iniyor sonra yine cıkıyor.Aslinda normal % desi kac olması gerek?
orda %90 %80 gosterirken burda %20 lerde oluyor. hangisi dogru acaba :D
Donanımsal bir sorun varsa garantisi vardı ondan sordum.
Cevaplar icin tesekkurler.