Win: Samsung'dan bir Galaxy cep daha!

CHIP Online
10-04-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Piyasadaki sayısız Galaxy modeli Samsung'a yetmedi. İşte yeni Galaxy Win ve ortaya çıkan özellikleri

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... cep-daha_39671.html

Resimlerle: Samsung Ativ S: Android'siz Galaxy S3 testte!

&lt;span style="text-decoration: underline;">Galaxy Mega'dan sonra</span>, Samsung'un Galaxy serisine ekleyeceği son model olan Galaxy Win'in teknik özelliklerine ilişkin detaylar belli oldu. "Orta seviye" sınıfına dâhil olduğunu söyleyebileceğimiz telefon Galaxy S III'e benzerliğiyle dikkat çekiyor.


Serinin, son dönemde piyasaya çıkan diğer modelleriyle kıyaslandığında ortalama özelliklere sahip olduğunu söyleyebileceğimiz Galaxy Win'de Android 4.1 işletim sistemi bulunuyor. 4,7 inç boyutlu WVGA (800 x 480 piksel) TFT ekrana sahip olan telefonda 5 MP arka, 0,3 MP ön kamera bulunuyor. Artık endüstri standardı olan Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS ve microSD kart girişi bulunan Galaxy Win'in pili 2.000 mAh gücünde. Çift SIM kartı desteği de sunan telefonda dört çekirdekli 1,2 GHz hızında işlemci kullanılmış.


Öncelikle Asya ülkelerinde ardından da Avrupa'da piyasaya sürüleceği belirtilen telefon, özellikle Çin'de yaygın olarak kullanılan ChatON, Sina Wiebo ve QQ gibi Android uygulamaları ön yüklü olarak gelecek. Beyaz ve gri renkli telefon ülkemizde ne zaman piyasaya sürülecek, henüz bilemiyoruz.

Tüm Konu: Win: Samsung'dan bir Galaxy cep daha!

Resimlerle: Samsung Ativ S: Android'siz Galaxy S3 testte!

Kaynak: www.chip.com.tr