win xp güvenlik duvarı sorunu..
İngilizce bir işletim sistemi.Sorun olarak aklıma gelen kullanılmış veya kullanılan bir filtre programı vya ebeveyn programı vede belleğe yerleşmiş ve hasar vermiş bir trojandan dolayı zarar görme ihtimalidir.
yani ille format mı diyosun:d yoksa başka bir şekilde düzeltilebilir mi?
Eğer yönetici hakkıyla girdiğinde sana güvenlik duvarı ayarlarında engel çıkarıyorsa onu yönetmene engel oluyorsa bence format tek çıkar yol.Bilmiyorum daha güzel çözümü olan varsa yazsın ama bence format.Ayrıca tahminime göre eğer bilgisayar kapanırken veya yeniden başlatırken sıkıntı veriyorsa hemen format.
bunu bi vürüs yapıyordu sanırsam antivürüs taraması yap ama büyük ihtimalle sonuçcıkmaz
bunun içn format atman en iyisi
öncelikle bunun için 1kaç yöntem var onları söyleyim...
1.linkdeki dosyayı çekip , çalıştırıp sisteme restart attıktan sonra Çalıştır/cmd komutu ile komut dizini açtıkdan sonra "NETSH FIREWALL RESET" yazarak açabilirsin...
2.Regedit'i açarak (çalıştır/regedit)
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\DomainProfile"
ve
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\StandardProfile"
“EnableFirewall” değerlerini silin.
1.yöntem ile olmassa 2.yöntem ile sornunuz çözülecektir
du bakalım direk ikinci yöntemi deneyip restart atıcam.sonucu bildidirm...
evet arkadaşım şimdi yeniden açtım pc yi ve sorun çözülmüş gözüküyor,saolasın...bişey daha sorucam,ben live messenger 9u kurmuştum ama henüz plusı desteklemediği için yeniden 8.5i kurim dedim ancak hep bu uyarıyı alıyorum. http://img116.imageshack.us/img116/3913/123pn7.jpg bazı arkadaşlar forumda güvenlik duvarının kurulumu engelleyebileceğini söylediler.şimdi güvenlik duvarı sorunu çözülmüşe benziyor.kapayıp messenger kurulumunu yeniden denesem bi faydası olur mu?
saolasın kardeşim,plusını kurabilirsem 9u kurucam zaten...teşekkürler iyi akşamlar.tekrar saolasın güvenlik duvarı olayı için:D
çalıştır dan msconfig yazıp girin ve hizmetlerin ortalarında güvenlik merkezi ve win. güvenlik duvarı sekmelerini kapatın
hali ile hiç başlamamış ve çalışmayan bir program hata vermeyecektir fakat güvenlik konusunda bunlardan destek alıyorsanız ondan mahrum kalacaksınız