kesın al ama cd yı yoksa pışman olursun bıde format attıktan sonra logon gelırr korkma
win xp media center
- 1
- 2
bide onun üstünde tr seçenekli diodu o nasıl olacak peki
İNGİLİZCE YA ŞÖYLE YAZIODU TÜRÇE SEÇENEKLİ HOME İNG
Windows XP başlarken sorması gerekir. Bende Windows'u kurduktan sonra mavi karşılama ekranında (çeşitli ayarları ve kullanıcı isimlerini istediği yerde) dili de soruyor. Oradan EN ya da TR diye işletim sistemi dilini de seçebiliyorum (klâvye dili değil!).
evet aynen oyle sana tahmın ettıgım gıbıyse sana en basta soracak hangı dılı secmek ıstedıgını
biliomda sormadı hiç bu güne kadar
kardes sen gıt turkce xp pro cd kopyala bı arkdasından kendı yasal keyınle yuklee hıc bı problem olmaz ok
tamamda orjinal ar ing aldım ondan şimdi
tr seçeneği nasıl olacak ????
kardes sana ugrasma dıyoruzz yaa gıt bı tanee tr xp pro cd sı kopyalat kendı yasal keyını gırrr keyfıne bak en azından kafan rahat olsun yahuuuuuuuuu
Bende soruyor, sende de sorması lâzım. Ama genellikle hiç ayarlara bakılmadan bu sayfalar "Next", "Next", "Next" diye geçilir. Bu yüzden ayarlara tek tek bak, belki gözünden kaçmıştır.
İşletim sistemi dili sanıyorum kurulumdan sonra Denetim Masası'ndan değiştirilemiyor ama yine de oraya da bakabilirsin. Belki CD'yi isteyip dili değiştirebilir.
Media center ingilizce tabanlı bir işletim sistemidir sonrasında Türkçe paketlerle türkçelşetirilimiştir doamin yapısına bağlanamaz ve ev kullanıcları için idealdir film müzik resim oyun çoğu kullanıcını işini fazlasıyla görür
kolay gelsin
yaw ekran yok hala toshiba ekranı
nasıl yok yaa o zaman senın pc de sprun var servıse goturrr bıde onlar baksın uzaktan anccak bukadar yardımcı olabılırım servıse gotur
alibotankardes sen gıt turkce xp pro cd kopyala bı arkdasından kendı yasal keyınle yuklee hıc bı problem olmazartık bu tür mesajlar görmek istemiyorum.aksi taktirde cevaplarınızı silerim yada konuyu kilitlerim .arkadaşlar,insanlara illegal yolları öğretip/anlatacağınıza legal işlemleri/prosedür leri anlatın.neden hep sahtecilik zihniyetindesiniz!
aibicim adımın xp pro cd sını arkadası almıss hem onemlı olan yasal key sonucta yasal bır xp satın almısss or: benım xp cd kayboldu ne yapacam gıdıp yenı bı xp mı alayım tekrardan 100 usd vereyım sadece cd bulacak kendıne dıger hersey yasal
ORDA ŞAKA OLSUN DİE DEDİM ONU HATIRLATIRIM
- 1
- 2