slm arkdaşlar winx media centerin xp den farkkı ne sölermisiniz ??
win xp media center
- 1
- 2
xpprodan farkı sadece media center eklentisi pc yi media üssüne çeviriyor birnevi pc eğlence merkezine dönüyor
Vistadaki Media Center platformunun XP ye entegre edilmiş hali.Ama alternatif olarak Nero Home normal XP yide Media Center'e dönüştürebilir.Resim bir fikir verir
[URL=http://imageshack.us][/URL]
uyumlu donanımlarla uzaktan kumanda ile yinetebiliyorsun v den kayıt edebiliyosun istediğin saatte ki yayını seyredebiliyorsun eğlence olrak ne istersen sana bunu sağlayabiliyor
BENCE MEDIA CENTERE HIC GEREK YOK XP PRO. KUR ZATEN NERO 7 SANA MEDIA CENTER DEKI HEMEN HEMEN BUTUN OZELLIKLERI SONUYOR BENCCE XP PRO. KURR NERO 7 ILA BERABER MUHTESEM BI IKILI OLUSTURURLAR...
başka farkı yok mu xp pro ile media center in ?
evet tek fark medıa oynatıları tv ızleme kayıp vs gıbı seyler ama dedıgım gıbı nero 7 sana tum ozellıklerı zaten verıyorr ama yınede sen bılırsın
ok zaman sp2 pro gelsin teşkürler
eminim bende olmayacağıma
[*<]ACISIYLA TATLISIYLA VİSTAYI SİLİP XP SP2 PRO KURDUM
EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN VİSTA 3-4 AY SONRA TAM ANLAMIYLAAA KULLANILABILIRR ÇUNKU DAHA TUM PROGRAMLARI CALISTIRMIYORR
evet çok doğru batırmıştı bilgisayarı
A BUNE BİLGİSAYAR BAŞLARKEN TOSHİBA YAZARDI ARTIK YOK NE OLDU YAW ?
ARKDAŞLAR ANE OLDU HALM ME YARDIM EDİN AÇILIŞ LOGOSU YOK LAPTOPUN
laptopun kurtarma cd format attıktan sonra gelırr
laptop uzerınde gelen kurtarma cd veya dvd lerı varya onlarla format attt logo gerı gelırrr ok
anadımda ben onu arkdaşıma verdim oda bana başka cd verdi
ayrıca xpim ingilizce tr yapmanın yolu varmı
tr dil paketlerı var ama sen komsulardan orjınal turkce olan bı xp al daha saglıklı komuslarda yoksa bılgısyarcıya gıtt al bıtane problem kalmazz bırde arkdasından gerı al o cdlerını snaa lazım olacaklar cunku drıverlerın hepsı o cdlerın ıcınde haberın olsun
ewt haklısın o cd ile format attığımda driver istemezdi otomatik yüklerdi
- 1
- 2