Win10 %100 Disk kurtarin beni şundan arkadaslar

Cenk Taşli
01-06-2016, 20:09   |  #1  
Cenk Taşli avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Pc ilk acildiginda boyle bir sorun olmuyo 2 3 dk icin.Ama daha sonra klasor acmak bile 4 5 dk mi aliyor.Bunun kasma olmadigini oyun oynarken anladim cunku yavaslamiyo.30 40 sn tamamen donuyo.Yahu indirdigim filmi izlerken donar mi ya.Herneyse yardiminiza ihtiyacim var.Bircok arkadasa yardim etmissiniz yorumlarinizi okudum denedm ancak yardimci olamadilar.Dandik siteler yerine burada daha guvenilir kisiler bulabilcegimi dusundum.Sistem ozellikleri asagida

ASUS LAPTOP
İntel i7-4720HQ 2.6GHz
12gb ram 64 bit
Hdd 1tb
Ekrn karti 2gb paylasimsiz

Baska bilmek istediginiz bisi olursa sormaniz yeter telde oldugum icin foto atamiyorum
Diskte sadece antivirus acikken 0.1MB/sn gozukuo ama %100 (ki kapaliykende ayni durum soz konusu) bazi arkadaslarin programlari acik donuyor ama bende hicbisey acikta degil.İlginiz ve yorumlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar

zazaca
04-06-2016, 21:05   |  #2  
zazaca avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
563 mesaj

Kardeşim ilk önce sistem yapılandırmasını aç  ordan hizmetlere   gel  orda bak alta tüm
'' microseft özeliklerini gizle''tıkla sonra kalan bütün uygulamarın tikini kaldır uygula tamamde pci yeniden başlat sorunun düzelecektir düzelmese yaz yardımcı olacağım sana inş.

EmreMOR9
30-08-2016, 17:52   |  #3  
Taze Üye
4 mesaj

Usta aynı sorun bende de var çıldıracağım resmen internetteki çözümlerde gördüğüm her şeyi denedim olmadı en son fabrika ayarlarına döndürdüm laptopu tekrar kurdum yine aynı laptop 2016 Mart'ta aldım MSI GE62 2QD canavar gibiydi birden böyle bir sorun çıktı.

zazaca
04-09-2016, 13:23   |  #4  
zazaca avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
563 mesaj

peki benim verdiğim çüzümü denedinmi kardeşim ?

Ryjean
08-09-2016, 09:46   |  #5  
Ryjean avatarı
Taze Üye
7 mesaj

Kardeş bu sorunun çözümü yok en azından çözen kimseyi görmedim.Bu diskin HDD olmasından kaynaklıdır.

Eğer SSD bir disk alırsan kesin olarak diyebilirim ki bu sorunu yaşamazsın ve ayrıca bu sorun Windows 7 sonraki tüm sürümlerde böyle devam etmekte yani siz bahsetmiş olduğunuz bilgisayara Windows 7 yüklerseniz sorun çözülecektir.