slm arkadaslar.nostalji olsun dedim residen evil 4 aldım geeldim eve.
sizinde bildiğiniz gibi oyunda mause desteği yok.ama adamlar yamayı cd ye koymuslar.avast ile cd yi taratınca mause yamasında win32 virüsü buluyor.
sizce ben bunu önemsemeyip avast ı devre dısı bırakıp oyunu kursam sorun olurmu?yoksa oyunu cöpe mi atayım?
oyunu sehir dısından aldığım icin değistirme sansım yok
win32 virüsü hakkında bilgi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
177 mesaj
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
Bir oyun için antivirüs ü kapatmayın.Ben xp kullanırken sxe açmak için antivirüs ü kapattım ve reklam virüsü doldu alet ve uzun zamanda ancak temizleyebildim.Oyun için risk almayın..
Kapalı Hesap
3,036 mesaj
Ben olsam oyunuda yanında Avast'ıda atarım:)) Daha iyi güvenlik yazılımları bulabilirsiniz.Ücretsiz olarak Avira derim mesela...
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
ibrahim7892ama oyunda RESİDENT EVİLSeçim senin.Bu oyun senin için çok önemliyse risk al ve kapat antivirüs ü.Ben olsam kesinlikle risk almazdım ama.-en azından 2.kez-
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Win32 virüs değildir , fakat virüsler "Win32 API" tabanlı yazılabilir .
Yanlış anlaşılma olmasın ...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj
bence yükleme pc ne kardeş oyunu bende de wardı o dedğin dosyadan...format attım.
Yıllanmış Üye
339 mesaj
mengu88Win32 virüs değildir , fakat virüsler "Win32 API" tabanlı yazılabilir .evet ayrıca avastıda at ve düzgün bi antivirüs kur ücretsiz olsun diyosan avira antivirüs
Yanlış anlaşılma olmasın ...
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj
Oyna Sen quzel kardesim birsey oLmaz. Win32 den ne korkuyorsun yahu :) bas gaza ...
;)
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj
bazı oyunların hatta yazılımların calısabilir hale gelmesi icin virüs sart arkadaslar. virüs deyip kotulemeyin ...