win32/alman. nab virusu bulaştı

piRe_
03-02-2009, 19:46   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

Ya amma kastın sende...
Bir mok paylaşacaksan paylaş, paylaşki bizde bilelim. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Yok paylaşmayacaksan ne halt aramaya geldin buraya, git başka çayırda otla. Kızgın

Üstelik forumda böyle bir sorunu olan henüz yok. Olsa zaten gerekli yardımı yaparız. Peki sen kimsin? Her foruma aynı mesajı atıyorsun...

Son Düzenleme: piRe_ ~ 03 Şubat 2009 19:48
baranek
13-07-2009, 18:10   |  #27  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

SELAMALR HERKESE YA benimde pc me bulastı bu lanet virüs bide d(kalıcı) klasörğüne bulastı..nod 32 yüklüydü baya bi virüs buldu d klasöründe buluyor ama kaldırmıyordu..nod32 yerine  kaspersky 2009 yükledim ..pc yeniden basla dedim  pc çöktü ..format attım ..  formattan sonra    d klasörü  50gb yakın dolu gösteriyor  ama sadece 5 veya 6 klasörü gösteriyor( ki buda 100 mb filan)  hiç birsey görünmüyor.ve kasper yeniden yukledim pc yine cöktü öle kalakaldım.d kaslörünü nasil geri getirebilirm? içindekiler cok önemli yaaa:(

baranek
13-07-2009, 18:50   |  #28  
Taze Üye
3 mesaj

arkadasalar bu msj dan sonra panda pro 2010 u yükledim  ve tam 96 tane virüs buldu d(kalıcı)  klasöründe 76 sini temizledi 10 tanesini sildi..% 90 ı win32 alman nab virüsüydü..
benim sorunum şimdi panda virüs taraması yaparken 50 gb hepsini taradı d klasöründe..normalde 50 gb dolu ancak ben göremiyorum  göstermiyor bana ..mesela panda  35gblik müzik klasörümü taradı  ama ben o klasörü göremiyorum ..ne olur yardımm..

Son Düzenleme: baranek ~ 19 Temmuz 2009 11:29
tarık51
15-07-2009, 14:42   |  #29  
Taze Üye
12 mesaj

dracula virüs temizleyicisini kullan win 32 gibi virüsleri siliyo bendede vardı ne esed ne de avira silemedi dracula yükledim sildi hemde gereksiz birikmiş dosyalarıda siliyor bence ono bi dene işine yarar...

arpanet
18-07-2009, 11:09   |  #30  
Yeni Üye
37 mesaj

tarık 51in söylediğini yaparsan bu problemi çözersin.Sevgili arkadaşalar eset kullanıyorsunuz kaspersky kullanıyorsunuz virüsleri silmedi diyorsunuz.Acaba hanginiz antivirüsün ayarlarını yaptı.Eğer okadar basit olsa kur unut gitsin adamlar niye birsürü ayar şıkkı koysunlar.Default gelen ayarlar herzaman yetersizdir.ben 5 yıldır eset kullanıcısıym,daha virüsle karşılaşmadım.Bulaşmadan önce hepsi yok edildi.Lütfen o işe yaramadı bu işe yaramadı demeyelim.Bir zahmet ayarlarına bakalım.
Bir hususta sistem geri yükleme;tarama yapmadan evvel mutlaka kapatılmalıdır.Çünkü antivirüsler buralara erişemezler erişenlerde yeterli bir temizlik yapamazlar.
ayrıca son olarak ben 7 yıllık xp kullanıcısıyım ve sistem geri yüklemeyi kapalı tutuyorum.Çünkü bu güne kadar bir kere bileişe yaradığını görmedim.Zaten göreceğimide sanmam.Çünkü bu gost yada true image gibi değil.Yalnızca ayarları ve kayıt defterini yedekler ve ihtiyaç olduğunda da bir işe yaramaz.

baranek
19-07-2009, 11:19   |  #31  
Taze Üye
3 mesaj

saolun arkadaslar tavsiyeleriniz için..

meYra_Su
19-07-2009, 11:35   |  #32  
Yıllanmış Üye
137 mesaj
Alıntı: boraalper4  
Unlocker programı işine yarayabilir.
İndirmek için: http://www.inndir.com/program.php?id=33799

Ben silinmeyen pek çok inatçı dosyamı Unlocker ile sildim. Belki virüslerdede işe yarayabilir.

Unlocker sistemden kaldıramadığınız program ya da uygulamaları kaldırmak için kullanıcağınız bir programdır onunla kesinlikle virüsleri silemezsiniz.

nevrans
20-07-2009, 10:32   |  #33  
nevrans avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
390 mesaj

eset 3 lısanslı kullanıyordum bu vırusu sılemıyordu kaspersky yukledım 30 tane sıldı kaspersky bu vıruste cok ıyı eset 3 bu vıruslerı goremedı eset kasmıyor ama cok vırus kacırıyor

Turkish Developer
20-07-2009, 11:10   |  #34  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
671 mesaj

System Volume İnformation / Sistem Geri Yükleme Kaynağını Kapatıp Taramalarınızı Hem Normal Hem Güvenli Mod Üzerinden Gerçekleştiriniz. Sistem Geri Yüklemeyi Kapatmak İçin ; Bilgisayarım - Özellikler - Sistem Geri Yükleme - O Kısımdan Bütün Disc lerin Sistem Geri Yüklemelerini Kapatınız. Uygulamayı Kabul Edip Pencereden Çıkınız. Bilgisayarınızda Yapılan Uygulamanın Gerçekleşmesi İçinde Sisteminizi Restart layınız.. System Volume İnformation Bölümünde Bulunan Tüm Dosyalar Geri Dönüşümler Bu Uygulamada Silinecektir. ve Zararlıların Çoğalım Gösterdiği Dosyalarda Ortadan Yok Olacaktır. İlgili Zararlı Yazılımı Ortdan Kaldırmak İçin Kaspersky İnt. Sec. ve Alternatif Olarak Çeşitli Spy- MALW. Programını Kullanabilirsiniz...

özkan_oktay
15-08-2009, 23:48   |  #35  
Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

bu bir trojan.agent bence çünkü agent in özelliği silinince sisitem açılıp kapanınca tekrar var olabilitor bende bundan iki adet vardı sonra çoğaldı bir eylemde bulunmamak suretiyle baya bi oluyolar sen bunu kaspersky internet security 2010 ile full scan da tarat o imha eder bende avast vardı siliyodu tekrar çıkıyodu kis 2009 yükledim şimdi pc m sapasağlam sana garanti olsun kis 2010 u söledim:d saygılar..

özkan_oktay
15-08-2009, 23:51   |  #36  
Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

arkadaşlar bana 2 haftadadır bir pc saldırıyor kis 2009 sürekli günde 1 veya 2 kez uyarı veriyor scan.generic.udp adında bişi engellenmiyor diyo ardından şaşırtmacalı kaynak veya adres olabilir filan diyo ama pc me zararı olmadı bu ağ saldırısının ama bu beladan nasıl kurtulabilrim onu merak ediyorum lüften yardım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler saygılar...