arkadaşlar bu virus benim hp recovery bölümüne bulaştı ve silinmiyor dün 3 tane idi bugun 5 oldu nod32 ile taratıyorum buluyor fakat birsey yapmıyor lütfen yardımcı olunuz
win32/alman. nab virusu bulaştı
- 1
- 2
arkadaşım nod32 nin deneme sürümleri işe yaramıyo test edip onayladım benimde sisteme virüs girmişti görev yöneticisi ile register e giremiyordum avast yükeyip taratınca 3 tane virüs buldu nod32 de hiç bişiy sen başka bir antivirüs kullan ben şimdi norton internet security 08 kullanıyorum memnunum...
benim sistemimden daha yeni temizledim illet bi virüs bu bende norton 2008 vardı birde kav7 ama yinede sisteme bulaştı format attım yedekleride nortonla bulup sil ondan sonra sorunsuz çalışırsın removal tool larıda var nette ama işey yaramadı
kolay gelsin...
en sevdiğim virüs desem kızmayın çünkü bu virüs sayesinde çok para kazandım teknik açıdan :) bu virüs öyle bir virüski, sanki yapay zeka ile yazılmış. En etkili çözüm kasper internet security 7 yükleyip güncelleyin sonra sistemi taratın 1 tane bile bırakmaz. 50 defa denedim ve test ettim %100 garantili çözüm
Sanırım arkadaşlar çözüm yolunu söylemiş. Sorun halen devam ederse lütfen bildirmekten çekinmeyin. Kapsamlı bir araştırma yapabilirim.
Sorunum hala devam ediyor Nod32 benim diğer harici disk'de olan virusleri sildi orda da "Alman.nab" virusu vardı fakat bu Recovery kısmında olan virusu bir türlü silmedi ayrıca her geçen gün virus sayısı artıyor dün 6 olan sayı bugun 8 oldu. ne yapabilirim arkadaşlar?
kaspersky ın deneme sürümünü bulup güvenli modda tarama yapın.ayrıca anti spyware yazımlarıylada tarama yapmanız yaralı olacaktır...
Arkadaşlar işte sorunum bu sürekli virus artıyor,
E:\Info.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP2\A0000718.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP3\A0000731.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP4\A0000799.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP7\A0000855.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP8\A0001096.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP8\A0001315.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP10\A0001418.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP10\A0001544.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP10\A0001592.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
E:\System Volume Information\_restore{4DD7B28D-00F9-433F-B7F7-EA2F7190B088}\RP11\A0001653.exe - Win32/Alman.NAB virus - internal error
Win32/Alman.NAB virüsünü beş farklı virüs veritabanında arattım ama hiçbirinde bulunamadı? Sanırım yeni bir virüsle karşı karşıyayız.
Arattığım virüs veritabanlarına buradan ulaşabilirsiniz >>> http://kizilsungurdefender.jimdo.com/balantlar.php
Sorunu tamamen format atarak çözdüm yani Hem Recovey hemde C bölümüne ve bunu yapmak yaklaşık 2 günüme mal oldu, yüklemesi yaklaşık 12 saat 'ten fazla sürdü ve ayrıca bü yükleme ile önceden yapmış olduğum ve her sistemin 1 defalık izin verdiği "recovery Dvd" tekrar yapmak için bir uyarı ekranı aldım :)
denizearkadaşlar bu virus benim hp recovery bölümüne bulaştı ve silinmiyor dün 3 tane idi bugun 5 oldu nod32 ile taratıyorum buluyor fakat birsey yapmıyor lütfen yardımcıalman.nab vürüsünü panda antivürüs 2008 etkisiz hale getirip siliyor 1 aylık deneme sürümü bile işe yaradı hee ayrıyetten Alman_Virusu_Temizleyici diye arat avg nın bir programı sadece bu iş için tasarlanmış bence son olarak bunları dene işe yaramazsa yedek almadan bas formatı en temizi ondan sonra kur bunları
selam arkdaşlar ilk önce bu virus un direk kimlere ne hangi programlara yazıldığını hepimiz biliyoruz. drek olarak siz internet kafe sahiplerini hedef almış durumda. gunlerce bilgisayarlarınzla ugrasıp musteri kaybetmeniz sizin maddi acıdan da sıkısmanıza neden olmus durumda . virusun kesin çözümü vardr. aslına bakarsak çözülmeyecek sorun yoktur zaten sadece alış veriş vardır. konuyla ilgilen arkdaşlar sessiz_kalabaliklar@hotmail.com adresinie mail atabilrler. en kısa sürede iletişime gecip sorununu çözmneye calısırız tabi anlaşırsak. herkse ii gunler.
Program başarılı kullanabilirsiniz.
avira antivir security suite kullanın ve internette güncel dolaşan tehditlerden korunun. %100 koruma yoktur. ancak avira antivir security suite ile %100 en yakın bir şekilde korunmuş olursunuz. bu arada windows security updatelerinizde önemli, windows güncel update+antivir security suite= %99.9 koruma :)
EWEET SEVGILI ARKADASLAR.. BU ALMAN NAB DENILEN WIRUS COK LANET BISEYDIR.OZELLIKLE D WE FLAS BELLEKLERDE EXELERDE YASAR..ISTEDIGIN KADAR FORMAT AT CIKMAZ. FAKAT BIZIM DE BUNA KARSI KITLE IMHA PROGRAMIMIZ WAR..
SIMDI BILGISAYARINA ALMAN NAB BAGLE-B YADA NAR WİRÜSÜ BULAŞMIŞ OLAN ARKADAŞLARA YARDIM ETME ZAMANI BANA ULAŞIN BI SEKILDE BU LANET WIRUS BENIM MAKINALARIMA DA BULASMISTI AMA SIMDI HERSEY BITTI...
oldenolmen @ hotmail.com
Neden size ulaşalım üstelik biz böyle gayet iyiyiz, sorununuz varsa siz bize müracat edin. Hem bu belayı bizler çoktan hallettik. Ayrıca sorunlar burada paylaşılır ve gerekirse özelden devam edilir. Öyle damdan düşer gibi olmaz, önce bir tanışalım değilmi?
Size kolay gelsin...
Arkadaşlar virus proğlarını tercih sebeplerinden biri de destek sağlamasıdır. Lütfen Kullandığımız Virus Proğramının Ülkemizdeki temsilciliğine bir mail atın ve yardım isteyin. Ben istedim . Sorunumu çözdüler. Ama demo yada farklı çözümlerle AV kullanıyorsanız bu mümkün değil tabi. Şunu anlamamız gerek; artık nasıl araçlarımızı sigortalatıyoruz.PClerimiz de AV proğramlarına emanet. ve kaza siğortası var bir de.:)
MERHABA ARKADASLAR BU WİRÜSLE BAŞI BELADA OLAN ARKADASLARA SESLENIYORUM BANA ULASIN YARDIM EDICEM..BU LANET SEY DAHA ONCE BANADA BULASMISTI..WE ONU YOKETTIM..KAZIDIM....SIKINTILARI ANLIYORUM BENIMDE BASIMI AĞRITTI AMA COZUMUNU BULDUM..
Unlocker programı işine yarayabilir.
İndirmek için: http://www.inndir.com/program.php?id=33799
Ben silinmeyen pek çok inatçı dosyamı Unlocker ile sildim. Belki virüslerdede işe yarayabilir.
MERHABALAR ARKADASLAR BILGISAYARINA ALMAN NAB BULASMIS OLANLARA BURDAN SESLENIYORUM...
YARDIM EDEBILIRIM WIRUS IMHA EDILDI...
COZEMEYENLER SILEMEYENLAER WARSA ULASSINLAR oldenolmen@hot....
selam arkadaslar bazıları konuyu cok saptırmıs tanısalım manısalım demıs..AMAC YARDIMSA TANISMAK NIYEDIRKI SACMALIKTAN IBARETTIR..AYRICA REKLAMCILARDAN UZAK DURUN HEPSI BIR CIKAR AMACLI..ALISWERIS FALAN FILAN GIBI SEYLEREDE HIC LUZUM YOK...
ALMAN NAB BAGLE B BIT TRO ZYKLON-B WIRUSLERIYLE UĞRAŞAN ARKADASLARA BURDAN SESLENIYORUM BUYURUN GELIN YARDIMCI OLAYIM...
BIR COK INTERNET KAFECI ARKADASINKINI HALLETTIK.EW KULLANICILARI YINE OYLE..
BU WİRÜSÜ HALLETTIGINI SOLEYEN SILDIGINI SOLEYENLERE INANMAYIN..CUNKU KOLAY KOLAY CIKACAGINI KIMSE SOLEYEMEZ..AYRICA SORUN WIRUSUN ETKILERINI BILE ANLATAMAZLAR..Yada sıldıler dıyelım sen de sılındı onda sılındı bunda sılındı ama sunda ıllakı wardır we yıne bır sekılde gelıcektır..ONEMLI OLAN WIRUSU SIFIRA CEKIP GIRISINI ENGELLEMEKTIR...
oldenolmen@hot... ekleyın buyurun gelın kapımız herkese acık...
CORPORATE SUPERONLİNE BURSA
- 1
- 2