bu ne çeşit bir virüstür her sabaha karşı virüs programı 9 adet yakalayıp siliyor. bundan kurtulmak için ne yapmam lazım
acaba registrye kayıt etmiş kendini. devamlı yeniden hortladığına göre..
win32/frethog.cxf
- 1
- 2
virüs değil o trojan antivirüsle taraman işe yaramaz combofixi ve trojan removeri öneririm.
combofix işe yaramadı. yani bişeyler yaptı ama sonuç aynı
başka önerisi olan ?
trojan removeri denedin mi?
combofixi nasıl çalıştırdın ve taramayı sonuna kadar yaptırdın mı.
bu sabahları ortaya çıkıyor olması registry den mi kaynaklanıyor?
ayrıca virüs programı sildim diyor daha sonra bir daha karşıma çıkmıyor
sabahları ortaya çıkıyor dediğine göre pc'i her açtığında mutlaka kendini aktif ediyor demektir bu sen virüsü sildiğini sanıyorsun ama sen onu silerken o bir yandan kopyalarını çoğaltıyor onun içinde kurtulamıyorsun.bu kadar azılı bir virüs sadece registry değil aklına gelecek her yere kendini kopyalamış olabilir.
pc yi hiç kapatmıyorum full açık full internete bağlı 24 saat sadece sabaha karşı oluyor bu olay :)
bilemicem tam olarak çok ilginç gerçekten.sana bir program daha önereceğim arkadaşım Malwarebytes' Anti-Malware çok iyidir bir dene istersen.
trojan remover deniyorum şimdi. o bi baksın olmadı onuda deneriz artık :)
no active malicious files were found and no changes were made.
sonuç bu
moonironno active malicious files were found and no changes were made.trojan remover mi bu sonucu verdi?
sonuç
birde sen tam tarama yaptırmamışsın bu kadar kısa sürede tarama bitmez ben bazen sıkılıp kapattığımı bilirim taramayı tam yaptır ve modemi kapalı tut.
trojan remover verdi sonucu ama modem kapalı değildi . şimdi malwarebyte la taratıyorum. o bitsin bide öyle deneriz. bir aynı anda farklı farklı firewall , antivirüs , antispyware , antimalware kurulu olsa makinede olmsuz bir sonuç oluşurmu ?
olumsuz sonuç sadece antivirüs ve firewallde olur diğerlerinde olmaz.gerçi benim bilgisayarda tam üç tane firewall var herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
güvenli modda taratırsan, virüslerin başlangıçta yüklenmesi engellenebilir.ve tarama yaparsan, virüsleri temizler
urkatatgüvenli modda taratırsan, virüslerin başlangıçta yüklenmesi engellenebilir.ve tarama yaparsan, virüslerionu da dün denedim :) hiçbişey çıkmıyor. sabaha karşı yeniden
aynı şeyleri yapacak gibi. bir sorun teşkil etmiyor fakat neden tam olrak silinemiyor ona sinir oldum
dediğim tüm programlarla full tarama yaptıysan o zaman birde spyware doctoru dene bakalım.antivirüs programın hangisi?
ez antivirüs kullanıyorum . spyware i de daha sonra denerim artık yoruldum.
bakalım yarın sabah herhangi bişey çıkacakmı karşıma .
yardımlarınız için teşekkürler
moonironez antivirüs kullanıyorum . spyware i de daha sonra denerim artık yoruldum.sen en iyisi yarın kaspersky'i indirip demo sürümünü kur kendi antivirüsünü devre dışı bırakıp dediğim programla birlikte modem kapalı olarak full tarama yaptır.
bakalım yarın sabah herhangi bişey çıkacakmı karşıma .
yardımlarınız için teşekkü
arkadaşım msconfigi aç ve bütün kutuları buraya yaz bi bakayım
tayartekinarkadaşım msconfigi aç ve bütün kutuları buraya yaz bi bakayıresmini çekip buraya koysa daha pratik olmazmı?
- 1
- 2