Merhaba arkadaşlar. Yeni bir bilgisayar aldım. Asus K53SV SX144D . İşletim sistemi yoktu ben de win7 64 bit yükledim. ya sebebini bilmiyorum ama bilgisayar çok kasıyor. fazla program ve oyun var belkide ondan . ama kasmaması lazım çünki 4 gb ram i5 2410 Ndiva Gt540. Oyunlarda bile bazen kasma yapıyor. Ama ben casper 2 senelik bilgisayarımla aynı programlar yüklü ve hiç kasmadan oyun oynuyordum ve internette felan gezerken hiç kasma olmuyordu. nedeni nedir acaba ? birde dosya kopyalarken hız 999kb saniyeye bile düşüyor. Hem dvd'den harddiske kopyalarken hemde dvd'den harici harddiske kopyalarken. Bi yardımcı olsanız :)
Win7 64 Bit Kasıyor .
Arkadaşım Combofix Yazılımı ile Bilgisayarını Taratmanı Öneririm.
eğer arada hafıza boyutu farkı varsa olabilir . Ayrıca kaliteden kaliteye farklılık gösterebilir . Sen bi de hafızanın boyutuna bak kardeş . Gereksizleri sil . Ayrıca işletim sistemini internetten mi indirdin eğer öyleyse bazen olabilir böyle şeyler ..
Taratmaya başladım ama sanmıyorum full sürüm nod32 var. hafıza boyutu derken kardeşim ?
Evet internettten indirdim ama site sağlam 32 bit sürümünüde indirdim o sağlam çıktı yaklaşık 5 6 bilgisayarda kurdum problem yok ama x64 ü ilk defa denedim.
Not32 Vb. Programlar Malware tarzı çerezleri yakalayamazlar. Combofix Bu Program olarak Kurulan anti-virüslerin kaçırdıkları çerezleri bulmana yardımcı olur. Dos ekranında bir tarama olur ve program bilgisayara kurulmaz. Tıklayıp istediğin zaman çalıştırabilirsin.
hafıza boyutu GB yani 250 mi 320 GB mi ? bunun gibi . İnternet indirmişsin bide baksana orjinal mi ? değilse kapanır bide güncelleştirme ona yakalanırsan gider senin win7 !
Arkadaşın Problemi ile Bi ilgisi yokki kardeşim bunların.
Site sağlam dediğim gibi . Birazda bilgim var bu işlerde :) tüm güncellemeleri yaptım bi problem yok. İlaçı vardı zaten ona tıkladım ve full :) harddisk 320 harici 640 var ondanda aynısı oluyor. Conbofix hata verdi kapandı bu arada.
Hata değil, Virüs oldugunun bi belitsi olabilir. Bilgisayarını Ağ desteği ile güvenli mod'da açık taratmalısın ve sordugu tüm sorulara olumlu yanıtı vermelisin.
Yeni format attım virüs bulaşacağını sanmıyorum ama deneyeyim bir.
Bu arada Windows7'nin Hangi sürümünü Kullanıyorsun ?
kardeşim bilgisayarı bilen anlar ne demeye çalıştığımı !
32 bit ' i indirdim aynı siteden diğer bilgisayarımda kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok eğer bozuk olsaydı 2side bozuk çıkardı bence.
x64 Ultimate kardeşim.