win7 7600 ile 7260 arasındaki fark ne?
win7 7600 ile 7260 arasındaki fark ne?
7600 güncel sürüm şuanda microsoftun satışa çıkarmayı göze aldığı henüz keşfedilmiş hatası olmayan sürüm.. 7260 dan ufak tefek gelişimleri vardır.. ufak tefek hatalar düzeltilmiştir.. ama bilgsayarın güncel kalması en iyisidir... ayrıca 7260 sürümü resmi olarak microsoft kabul etmedi sanırım.. yani 7100 rc yi dağıttı sonra 7600 sürüm numarasıyla rtm olduğunu arada kaynayanların fake olma ihtimalleri var...
7260 kurdum bunu aktive etmediğim taktirde kaç gün kullanabilirim?
hımm bir ay süre iyiymiş. Peki bir ay sonunda aktive edilmez ise ne oluyor? İşletim sistemi kullanılmaz hale mi geliyor.
hımm anladım neyse bir ay kullanalım. yedekleride harici diske alayım ne olur ne olmaz bir anda gider sistem
yanıtlar için tşk
ben cevap verim.. kasper8 ve nero9 u 7100 de kullanmıştım fakat 7600 de kullanıyorum.. kasper i kuruyosun fakat korumayı duraklat modunda çalışıyor sadece, nero ise hiç kurulmuyor.. en son bugün bu siteden nero9 essantial i kurmaya çalıştım oda olmadıii sistemi şu an nerosuz kullanıyorum
Mesela hangi programlar ?
ben cevap verim.. kasper8 ve nero9 u 7100 de kullanmıştım fakat 7600 de kullanıyorum.. kasper i kuruyosun fakat korumayı duraklat modunda çalışıyor sadece, nero ise hiç kurulmuyor.. en son bugün bu siteden nero9 essantial i kurmaya çalıştım oda olmadıii sistemi şu an nerosuz kullanı
Ben nero 7'yi bile yükledim. Siz nasıl nero 9'u yükleyemediniz ?
ben rc 7100 3ay kullandım hızlı ve sorunsuz çalıştı hatta xp de çalışmayan oyunlar bıle rahat açıldı fakat 7600 de aynı başarıyı goremedım belkıde benım donanım yetersız kaldı ama bana gore wın 7 xp ve wıstadan daha ıyı ve hızlı