arkadaşlar orjinal win7 yüklü masaüstümde son günlerde hoşgeldiniz ekranı çok fazla beklemeye başladı. startup programlarından kaynaklanmıyor eminim. driverler güncel ve bu sıkıntı hiçbir şey yokken birden çıktı. sorun nedir acaba?
win7 başlama süresi
güncelleme yüklemişsindir.
Ben bu yüzden güncellemeleri sevmiyorum
hakkaten ya:S güncellemeleri yüklemeyelim mi o zaman?
çok saçma. bi çözümü vardır muhakkak.
merhabalar kusura bakmayın yeniyim aktif oldugu için konuşma bir sorunumu paylaşmak istiyorum.. Seagate 320 gb harddiskime bazı muzik ve fotograflar yükledim dosyaları gizledim simde tekrar görünür yapamıorm ve dosya aktaramıyorum harddiske.. pc ye veya laptoba taktıgımda algılanıyor aygıt ama acıtgımda içini boş ve dolu olan kısım gözüküor ama dosyalar gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz?
güncellemeler yüklendikten sonra bu vista ile win7'nin hızı geçici olarak 1-2 günlüğüne azalıyor.
Bu bazen uygulamalar da bazen pc açılışında bazen ise kapanırken meydana geliyor.Bu yavaşlıktan kasıt genel ve kastıracak kadar bir yavaşlama değil.Ama açılış ve kapanışı etkilediğini gözlemliyorum
Çünkü bazı güncellemeler yüklenirken bilgisayarın kullanım alışkanlıklarını tuttuğu ve hız sağlayan klasörlerini silip boşaltabiliyor.
Sonrasında sistem yine bu klasörleri kullanım şekline göre doldurup sistemi eski stabilitesine çekiyor.
Xp kullandıkça yavaşlayan
Vista ve Win7 kullandıkça ve zaman geçtikçe rahatlayan bir işletim sistemdir.
1 yıl önce format attım makineye inanın o gün daha yavaştı
güncellemeler yüklendikten sonra bu vista ile win7'nin hızı geçici olarak 1-2 günlüğüne azalıyor.bende guzel aciklama yeni bi sey daha ogredik.
Bu bazen uygulamalar da bazen pc açılışında bazen ise kapanırken meydana geliyor.Bu yavaşlıktan kasıt genel ve kastıracak kadar bir yavaşlama değil.Ama açılış ve kapanışı etkilediğini gözlemliyorum
Çünkü bazı güncellemeler yüklenirken bilgisayarın kullanım alışkanlıklarını tuttuğu ve hız sağlayan klasörlerini silip boşaltabiliyor.
Sonrasında sistem yine bu klasörleri kullanım şekline göre doldurup sistemi eski stabilitesine çekiyor.
Xp kullandıkça yavaşlayan
Vista ve Win7 kullandıkça ve zaman geçtikçe rahatlayan bir işletim sistemdir.
1 yıl önce format attım makineye inanın o gün daha yavaştı