arkadaşlar merhaba biraz önce win 7 kurdum.Xp kullanırken hd. 2 bölmüştüm d ye dokunmadım sadece c ye format attım ama sadece c görünüyor dosyalarımın olduğu d sürücüsü görünmüyor harddisk kapasitesi 120 gb sadece c bölümü görünüyor oda 50 gb bu konuda yardımcı olursanız sevinirim umarım d kısmında olan verilerim gitmemiştir.
win7 bölünmüş harddisk acil yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Son Düzenleme: caesarpegasus ~ 08 Şubat 2010 00:15
OP Taze Üye
6 mesaj
arkadaslar siteden arastırdım hallettim harf atamamısım sagolun
Taze Üye
1 mesaj
ben araştırdım fakan bulamadım yardımcı olurmusunuz bu konuyla ilgili lütfen
Üye
73 mesaj
elinde Windows 7 Cd varsa yardım ederim
Taze Üye
1 mesaj
arkadaşlar keske arastırıp bulduğunuz linkleride o mesajların altına atsanızda bizde daha fazla arama zahmetinden kurtulsak ve zamandan tasarruf etsek
Bilgisayar yönetimi alanı vardır denetim masasıdna deik yönetimine girin zaten orda d yada hangi diskse görülüyor. ordan ayarlanıyor biçimlendirme yapmadan birkeç işlem yapılabiliyor
yol:
dentim masası>>>Sistem ve bakım >>>Yönetimsel araçlar>>>Bilgisayar Yönetimi>>>Disk Yönetimi
bu alanda diskler çalışmalarsa dahi görülür. Buraya göz atın.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
benim de demek istediğim buydu arzalı disk görülmez zaten de sistem tarafından yok sayılıyorsa buda açlışmadıkları haldede görülür demekti amacım. arzalaı bir doannım görülmez. :D
düzeltme: çalışmayan disk burada görünmez sadece bilgisayarımda görünmeyen diskler burada görüntülenebilir ve üzerinde ayar yapıdüzenleme için tsk mcafee23