Arkadaslar ben açıkcası ie hayraniyim. Artıları güvenli yer imleri ki baya isimi görüyor. Fakat gecen Google chrome denedim kurdum ve baya hoşuma gitti. Hızlı ve en hosuma giden özelliği Firefox gibi ozellesebilmesi ki yahoo mail hesabım var mail gelince sayfamda uyarı veriyor hosuma gitti. Sizce hangi tarayıcıyı kullanayım?
Win7 de ie 8 mı Google chrome mu?
vista home premium 64 bit kullandığım için oy kullanmdım ancak sistemimde her ikisini de denedim ve açılış hızı ve yeni sekme açma açısından chrome daha iyi iken sayfaları yükleme hızı açısından internet explorer daha iyi. Bu özellikle yoğunolarak flash kullanan sayfalarda daha bariz belli oluyor. Her yerde chrome daha hızlı deniyor ancak ben kendi sistemimde bunu göremedim
en hızlı google chrome ama tüm sitelerle olan ie ama yinede google chrome 7 yi öneririm şuanlık tabi ie 9 çıkana kadar :)
Internet Explorer'ı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum. Hem hantal, hem fazla özelliği yok. Üstelik bir web tasarımcısı olarak sürekli problem yaratan internet explorer'dan bıktım! Ben sadece firefox indirmek için kullanıyorum.
Seçeneklerde yok ama firefox'u tek geçerim. Yine de ankete sadık kalmak açısından Chrome diyorum.
Hocam windows 7 kurdum bilgisayarıma 2 gün önce ve ardından ie9.
Ben opera 11 alpha kullanıyorum ama açıkcası söylemem gerekirse ie9 kısayoluna tıklamamla açılması yarım saniye sürmüyor.Aynı olay operada 1-2 saniye sürüyor ama ben ie sevmeyen biri olarak operaya devam edicem.Ei9 yükleme sebebimde her programımın güncel kalması :)
benden ne kuyruksuz kızıl tilki nede gogle chrome ne opera nede ie8 nedenine gelince artık internet tarayıcılarıda yapılacak işe göre değişiyor nasılki bir bilgisayar alırken grafik tasarımı için uçuk makinalar server için en az 4 yada çekirdekli çift soket işlemci ve 16 gb diyorsak şuanki teknolojide eğer devlet dairelerin ile iş yapmıyorsan alım satım işleri ile uğraşmıyorsa kıl devlet bankalarınında siteleri üzerinden para transferi yapmıyorsan ie 8 dışındakileri seçebilirsin ama saydıklarımı yapacaksan kayıtsız şartsız internet explorer 8.0 hiç kafan ağrımaz hantal mantal sana hiç sormayacaktır bir devlet sitesine girerken internet tarayıcınız uyumsuzdur diye yada görüntüler kaymayacaktır.