power user yap bilgisayarım yönet gruplar dan yapmayı dene bakalım olacakmı
power user grubuna uygulamayi kullanacak olan standart kullaniciyi ekledim, sonra standart kullanici olarak sistemi actigimizda hala yonetici izni istiyor. (sistemde hic bi degisiklik yapacak bir dosyada degil halbuki)
uygulamanın exe dosyasına tıklayıp özelliklerden güvenlik sekmesinde kullanıcı adlarını ekleyip izinleri ayarlamanız gerekiyor.(Tam erişim veriniz)
verdim sayin hocam hatta uygulamanin exe leri degil, uygulamanin calismasi icin gereken tum dll dosyalarina bile sizin dediginiz sekilde yani exe ve tum dll dosyalari dahil olmak uzere ozelliklerinden guvenlik sekmesine girerek uygulamayi calistiracak olan standart kullaniciyi o uygulamayi ve tum gerekli dosyalari (tum dll dosyalari dahil) uzerine tam denetim yetkisini verdim. yine ayni sonuc; uygulama, calistiran standart kullanicidan tarafindan hala yonetici izni istiyor.
(bunu basta yapmistim ama yinede belirtiyim) ebeveyn denetimine tabi tutmustum bu diger 2 standrt kullaniciyi, ebeveyn denetiminde uygulamayi kullanacak olan kullanici icin uygulamaya izin vermistim.
uygulama aslinda sanal ofis uygulamsi, YGS-LYS Soru Bankasi Kitap 1'in sorularinin cozumunu lisansini (sanalcozum.com uzerinden) aldiginiz takdirde gorsel olarak anlatan program. ufak bir dvd programi iste.
bu konuda bilgisi olan diger arkadaslar yardim edebilirlerse cok sevinirim.