Win7 yi bir bir umutla yüklemiştim bir kaç gün önce çok güzeldi. 2 tane program kurdum Windows Live Messenger 2009 ve Mozilla Firefox. Firefox çok güzel çalışıyor fakat WLM çok kasıyor. Mesela ifade yollamak için ifade düğmesine basıyorum WLM donuyor. Dedim belki aero'dandır aero yu kapattıkm yine aynı. Bu dediklerim sadece WLM için geçerli diğer uygulamlarda hiç bir sorun yok. Bu wlm sorununu nasıl çözebilirim?
Win7'de Wlm yavaşlaması
- 1
- 2
aynı sorunu dün bende yaşadım ilk defa bir hareketli smile göndereyim dedim kilitlendi kaldı öylece...
Benzer bir soru technet tede sorulmuş. Cevap gelmemiş.
Bilenler buyursun.
Msn 8.5 sürümünü deneyin.Gayet istikrarlı ve sorunsuz çalışıyor.
WLM nin aero yla alakası olup olmadığını anlamadım...
Bilgisayarım/C sürücüsü/windows/prefetch klasörü içindeki herşeyi silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/kullanıcılar /Kullandığınız kullanıcı/Recent klasörü içindekileri silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/kullanıcılar /Local Settings/Temp klasörü içindeki herşeyi silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/Documents and Setting/Kullandığınız kullanıcı/Local Settings/Temporary Internet Files içindeki herşeyi silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/Documents and Setting/Kullandığınız kullanıcı/Local Settings/History klasörü içindeki herşeyi silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/kullanıcılar/Kullandığınız kullanıcı/Local Settings/Application Data/Microsoft/Windows Live Contacts klasörü içindeki herşeyi silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/kullanıcılar/Kullandığınız kullanıcı/Local Settings/Application Data/Microsoft/Messenger klasörü içindeki herşeyi silin
Bilgisayarım/C sürücüsü/kullanıcılar/Kullandığınız kullanıcı/Cookies klasörü içindeki herşeyi silin
ie hızlandığında msn ya da diğer internetle alakalı programlarınızda hızlanacaktır..
:D kayıt defterinde sorun vardır belki ccleanerla temizle
onur1666
internet hızın yavaş ise de bu wlm böle yapıyor olabilir..
internetle alakalı programların hepsini kapatın ve sonra da wlm yi açın bakalım..
bende de sizin dediğiniz gibi oluyor fakat o kadar da abartılcak bir şey değil..3 saniye civarında bir zaman sonra kendiliğinden düzeliyor..
@OSMAN BAĞÇEVAN
bundan önceki mesajınızda dediğiniz dosyaları sildim bir işe yaramadı. İnternet hızıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem download hızım 107'ler de geziyor hemde mesela ifade penceresini açan düğmeye basıyorum messenger kilitleniyor.
kayıt defterini ccleaner programıyla temizle geçer
: ))
alakası olmaz mı ya...
siz oğuz deneyin isterseniz , ie de çok sayfa açın , mozilla da çok sayfa açın , opera da çok sayfa açın , rapidshare den de indirme programı falan varsa , o da açık olup indirmesini yaparken siz ,
3 tane farklı kullanıcılarda msn nizi açın.. bakalım bilgisayarınız kilitlenecek mi : )))
ben denemiş biri olarak msn nin kastığını , onur un dediği gibi olduğunu farkettim !
WLM son sürümü değilse son sürümünü yükleyin tabiki de...
- 1
- 2