Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle Hard Diskim Maxtor 80 Gb. Hard Diskimin Evreleri Şöyle :
1- Orjinal Yüklü Olarak ( Windows Vista )
2- Windows Vista
3- Windows Vista ( Toplamda 2 Kere Vista Formatı Attım )
4- Windows 7 Ultimate Rtm ( Şu Anda Bunda )
Win Vista dan Win 7 ye geçerken tüm dosyalarımı aldım ancak Kullanıcı Dosyaları bölümünde 1 adet 1kb lık Txt dosyam vardı.İçinde şifreler kısayollar vb... şeyler bulunuyordu.Format işlemi önce bunu gözden kaçırmışım ve win 7 kurduktan sonra aklıma geldi bu :D
Yaklaşık 7 değişik Recovery Programı denedim .Son Olarak Chip in bugün verdiği Easeus Data Recovery Professional ı denedim kurtarmak amacıyla ama 1kblık dosyayı bir türlü bulamadı : D Aslında hepsi istediğim dosyayı buluyor. Ama nasıl ?
1. 2. devredeki format sırasında da bu dosya aynı konumda mevcuttu o durumdaki mevcut txt dosyalarını buluyor. Anca 3. Evreden 4. evrene geçerken ki formatta ( Vista => Win 7 ) Vistada son değişiklileri yapılmış olduğu Txt dosyasını bulamadı. Hep Eski verileri gösteriyor :)
Sizce Win 7 Tamamen Dosyayı Yok ediyor Olabilir mi ?
Win7 & Dosya Kurtarma İşlemleri
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
O dosyanın bulunduğu disk kısmının üzerine yazılmıştır bazı veriler. Bu durumda kurtarma mümkün olmaz.
Yazık bu windowsa ya :D 80 gb lık hard disk be gülüm git nereye yazıyorsan yaz benım 1kblık dosyamdan ne istedin :D şaka maka içinde 2 yıldır oynadığım online oyunun şifresi var o gitti ona yanıyorum...
Mynet Müşteri hizmetlerinde akrabası olan varsa yardım alabilirim : ) kullanıcı adları mevcut da şifreleri bilmiyorum
Son Düzenleme: Ø®H@Ñ™ ~ 20 Ağustos 2009 21:54