Hayırlı akşamlar Arkadaşlar Benim sorunum xp den win7 ye gectim.
video payaşın sitelerinden video izliyorum sorun yok ama tam ekran yapınca ekrandan takılmalar oluyor seste problem olmuyor bunu normal wlc,mediaplayer,vs indirip izlediğim zaman tam ekran yapınca donmalar olmuyor sadece videositelerinde oluyor bu sorun youtube facebook v.s
Şimdiden teşekkürler Hayırlı aksamlar
win7 ekran sorunu
Sorunu flash player ile alakalı gibi görünüyor. Adobe sayfasından yeni flash ı kur ve ondan sonra dene sanırım çözülecektir.
Hayırlı akşamlar Arkadaşlar Benim sorunum xp den win7 ye gectim.Öncelikle sorunun tarayıncından olabilir.
video payaşın sitelerinden video izliyorum sorun yok ama tam ekran yapınca ekrandan takılmalar oluyor seste problem olmuyor bunu normal wlc,mediaplayer,vs indirip izlediğim zaman tam ekran yapınca donmalar olmuyor sadece videositelerinde oluyor bu sorun youtube facebook v.sŞimdiden teşekkürler Hayırlı aksamlar
Bunu neden söylüyorum çünkü bir ara ben Safari'yi yüklemiştim. Videolarda tam ekran yaptığımda takılmalar yapıyordu fakat siteleri açmada diğerlerine göre hızlıydı. Böyle bir sorun oluşturduğundan dolayı kaldırmıştım
Diğer tarayıcılarda bu sorun oluşmuyordu.
Başka bir tarayıcının son sürümünü indir ve yine aynı sorunu tekrarlıyorsa geriye 2 seçenek kalıyor. Ya sisteminizdeki adobe flash player eski veya kararlı çalışmıyor. Yada sisteminizde harhangi bişeyler ters gidiyor olabilir.
Size önerim tarayıcıyı değiştirip tekrar bir deneme yapın. Teakrar aynı sorunu oluşturuyorsa Adobenin sitesinden en son sürümünü indirip tekrar kurun.
Saygılar...
yok ya olmadı acıklamak gerekirse ben xp den win7 ye yeni gectim pc yi full formatladım yani. ama bu sorun beni deli edecek en iyisi xp yemi gecsem acaba ?
Google Chrome yükleyip deneyin...