sLm ark baslıkta da belirttigim virüs yüzünden pc format atmak zorunda kaldım ama sürücüm calısmıyor nette arastırdıgım kdarıyla flashlada formt atlabiliyomus neyse konuya dönelim cmd.exe yönetici olarak calısrtırıyorum ve diskpart yazıdıgımda diskpart bir hatayla karşılaştı: devre dışı oldugundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı die bi hata veriyo bunun sebebi nedir??Şimdiden yardımcı olan herkese tsk...
win7 flash bellekle format atma acil
cmd ile uğraşmana gerek yok linkteki araç bunu basitçe yapıyor.
http://download.cnet.com/Windows ... 513_4-10972600.html
windows 7 usb dvd tool adında microsoft un ücretsiz bi pogramı var bi arkadaşının pc ninde usb yi kolayca hazırlayabilrisin benim önerim bu :)
tmm ark simdi indirdim sonucu buraya yazarım yardımlarınız icin tsk...
yok arkadaslar gene olmadı pro yüqleyip actım imajı gösterdim ordan usb device tıkladım flash gösterdim begin copying diyorum resimdekiler cıkıyo nasıl yapıcam bunu baska bi yolu warmı??Yardımlarınızı bekliyorum...
[/img]
[/img]
flash diskiniz kaç gb belki küçük geliyordur
yetmesi lazım ama resimdeki hatada yeterli boş alan yok diski silin diyor
NTFS olarak biçimlendirin.Çünkü FAT ve FAT32 dosya sistemi 2 gb'dan büyük tek dosyalara destek vermez
dvd içindedeki kurulum dosyalarından "install.wim" 2 gb'dan büyük
dosya sistemimi ntfs olarak bicimlendirdim sorun dewam ediyor...Flasımda sorun var diyice ama aygıt düzenli olarak calısıyor dio...
EDİT:galiba sorunu buldum werdigi hatayı tr cwirdigimde bu cıkıyo ama flash hic bi sey kullanmıyo bicimlendirirkendee aynı sorunla karsılasmıtsım ms-dos atmak zorunda kalmıstım...
Seçilen usb cihaz f:(çıkarılabilir disk) tüm uygulamaları kapatın lütfen tekrar deneyin başka bir program tarafından kullanılıyor
Windows7 DVD'sinin ana dizinini Flash diske olduğu gibi kopyalayıp format atmıştım ben. BIOS'tan first boot device'ı USB olarak değiştirerek bu yöntemle tekrar dener misiniz?
Elindeki iso dosyasi kac gb ?
tmm ark sorun cözüldü a-squared tarattım win32 wirüsü buldu yardımcı olan herkese tsk...
ilginc tarafı nod32 avastla tarattıfımda hic bisey bulunmamıstı ;)
osgn; o yöntemide yaptım ama flash okutamıstım...Belkide bu virüs yüzünden olmamıstır :d
ilginc tarafi yok nod32 ve Avast bulamaz.
Bu avcomparatifde güven kaybi vermeye basladi Avasti iyi gösteriyorlar ama Avast ayni avast
arkdaslar .... lutfen biri beni duysun kiriz geciriyorum ... ben usb ile format attiyorum .. lakin ilk kurulum tamamlandiktan sonra restart attiginda ilerlemesi gerekirken yeniden kurulum sayfasini aciyor bana ... sizce nedeni nedir ?
ASUS Eee Pc