Win7 Format Atarken Sorun Lütfen Yardım

selo12
28-01-2012, 19:12   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Arkadaşlar benim sorunum Win vistaya Win7 yüklemek istiyorum. İlk başlarda bilgi toplarken herşey gayet güzel fakat uyumluluk raporuna gelindiğinde Kullanacağınız diskte 16 GB yer olması gerekiyor diyor. Masaüstü ve benzeri yerlerden kendi özel dosyalarımı flash Belleğime aktarıp pc den sildim. Fakat C de 16 GB lik boş yer yok. Benim disklerimin toplam boutu 150 GB civarında. Fakat benim C sürücüsünün Boyutu Onceden 60Gb felanken şimdi 30 Gb. Ve şuan vista C ye yüklü olduğu için boş yer yok. 11Gb boş yer var ve ben daha fazla dosya silemiyorum. Partition Magic 8.0 programını kullanmayı denedim. O da uyumluluk sorunu verdiği için çalışmadı. Elimde Paragon Partition Manager 2011 Full sürüm var ve ben bunun nasıl kullanılacağını biilmiyorum. Dediğim gibi D sürücüsünde yer var ama ne olduysa Wİndows 7 de kullandığım C deki dosyalar D ye yüklenmiş. Ben yüklemedim bile! Şimdi vista ağır olduğu için ben dosyaları silmeye çalıştığım halde D sürücüsünde doğru dürüst birşey silemedim. Yani lütfen bana C sürücüsünun boyutunu arttırmama yardım edin Lütfennn!!!

Not: Öncedende win 7 kullanmıştım. Ekran kartım devre dışı kaldığı için win7 cd si olmadığından vista yükledim. Şimdi win7 cd si aldım....

Son Düzenleme: selo12 ~ 28 Ocak 2012 19:13
selo12
29-01-2012, 18:35   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Neyse arkadaşlar sorunu çözdüm. MiniTool Partition Wizard programıyla çok rahat hallettim...