dünden beri uğraşıyorum pc ye format attım anca yavaş çalısıyor 3 kez farklı win7 format attım hala aynı disk kontrol ediyor falan. ne yapabilirim acil yardım
win7 format attım ancak pc eskisinden de yavaş :(
Formatı doğru attı iseniz Driverleri kurmadığınızdan yavaş çalışması doğaldır.Ancak disk denetlemesi olayı dediğinizi anlayamadım eğer başlangıçda hata denetimi yapıyorsa manuel olarak hata denetimi yapın hangidiske yapıyor ise sonra ccleaner indirip Araçlar bölümden görevlenmiş zamanlar kısmına gelip orda bulunan ne varsa pasif hale getirip silin.
windows hoşgeldiniz ekranından önce siyah ekran acıp disk kontrole başlıyor 72000 dosya denetleniyor gibi bir ibare cıkıyor.harddiskte bi sorun olabilir mi
Bir fotosunu paylaşırsanız dah açık olur o bölümde prntscrn çalışmıcağından fotomakinası veya ceptelefonunuzdan birfoto çekip paylaşın.Diskde problem olsa başka birhata mesajıyla karşılaşırdınız AİDA64İLE Dik bölümde SMART kısmına bakın birünlem işaretli birşey görüyormusunuz.(Görceğinizisanmıyorum ama siz yinede Kontrol edin)
açabilirsem deneyeceğim sizin dediklerinizi ama zor gibi durum çok saolun umarım bozulmaz :S