win7 format beklemeler

emrahcagigan
28-05-2010, 21:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
291 mesaj

arkadaşlar bugün windows 7 yükledim ama
cd den boot ettiğim zaman "windows is loading files" ekranı sonra "starting windows" ekranı bunlar tamm tıkır tıkır işliyo
ama mavi masaüstü desenli ekran gelince ne dvd de ne hdd de tık yok bekledim bekledim yok olmadı..

res atıp windows üzerinden kurulum yapmayı denedim bu seferde bekletiyo ama cok uzun süre deiğil 2 - 3 dk kadarlık süreler

benm istediğim hdd mi temizleyip format atmaktı ama olmadı  C sürücümde şu an windows.old klasörü duruyo ve C: sürücüm neredeyse fullenmek üzere elle sildiğimde restarttan sonra tekrar gelio sinir bişe

bu sorunu yaşayan arkadaşlar var ama çözüm ne bişe anlamadım
cd den boot ettiimde eninde sonunda hepsi gelicek diyosanız hdd mi biçimlendirerek format atıcam

BİRDE CD DEN BOOT EDİNCE BİÇİMLENDİRME  GELİOMU XP DEKİ GİBİ  YOKSA BAŞKA TÜRLÜ MÜ BİÇİMLENDİRMEM GEREKİO

mcafee23 ayrılmıştır
28-05-2010, 22:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

biçimlendirme seçeneğine ulaşamadın sanırım ya da ulaştın da gelişmiş diye birşey var onu göremedin sanırım

emrahcagigan
31-05-2010, 15:11   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
291 mesaj

ulaştım  laptobumada yükledim win7 yi  ama laptop ta hiçbir bekleme olmadan dink dink cıkıverdi ekranlar ve laptobum 7 senelik bir külüstür olmasına rağmen

ama masaüstü bilgisayarımda beklemeler oluyo neden bu buna cevap yok mu

biçimlendirmeyide laptoba format atarken öğrendim

laptop
asus m6000 m6r rs300

masaüstü
gigabyte ga-p35-ds35
intel C2D E8200
kingston 2*1gb ddr2-800
zotac 9600gt-amp 512mb
samsung 160-sataII