Asus k53sv kullanıyorum 4gb ram 1gb ekran kartı i5 özellikleri var. Alırken win7 hb yüklüydü. Ultimate yüklesem performans artışı olurmu?
Win7 HB den Ultimate geçsem mi?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
peki orjinali 64 bit di. 32 bit yüklesem hızlanır mı?
peki orjinali 64 bit di. 32 bit yüklesem hızlanır mı?Tam aksine 64 bit daha performanslı çalışır. Ayrıca da ultimate ile basic arasında performans açısından pek fark yoktur aero özelliği ve birkaç özellik dışında eğer ki ben aero istiyorum diyorsan https://www.chip.com.tr/forum/win ... isiyor_t221413.html bu konuya bak. Ben de de 64 bit basic var denedim şimdi aerolu kullanıyorum windowsu.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Aero Home prede zaten var bilgi verirken sallamayalim ultimate icin farklar
sifreleme, gelismis ag ayarlari, medya center ve üstelikte daha cok servis var coguda gereksiz zaten saydigim özellikleride disaridan temin eden acik kaynak bedava tonla program varki Microsoftan daha iyi ürünler.
Home basicden PRe gecsen yeter. Ayrica Windows xpde Pro sürüme yüklenme sebebinide bilmiyen arkadaslar cok bu aliskanliklar ordan kalma XPde Home sürümde kayit zorunlulugu vardi ama Proda bu yoktu cikan ilaclarda zaten genelde Prodaki bu özellik olmamasindan faydalandi bu yüzden Pro sürümü bastan populerdi o sekildede devam etti.