Win7 üzerinde çalışan düzgün bir Sanal Cd-Rom öneriniz var mı?
Win7 için çalışan Sanal CD-Rom öneriniz.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Alcohol %120. Ama lisans istiyor. İstersen özelden cracklemesini anlatabilirim.<
hepinize teşekkür ederim. deamon tools için crack yada lisans kodu olan varsa özel measj ile gönderebilir mi?
sadece imaj dosyası okutmak için Daemon Tools son sürüm muhtemelen çalışacaktır ben kullanıyorum.medyaları imaja çevirmeyi düşünüyorsan yada Daemon Tools gibi imajları okutacaksan power iso olabilir ama power iso ücretli Daemon Tools ise ücretsiz sürümü mevcut o yüzden Daemon Tools'a yönel...
sen bilirsin ama daemon tools alcohol ultraıso
deamon tools lite yavaş bir şekilde veri aktarımı yaptırdığından dolayı önceden alcohol %52 kullanıyordum win7de çalışmayınca bende başka arayışa girdim... ultra iso'u akşam eve gidince bir deneyeyim bakalım...
birde bu neronun neden vista ve win7'de image driver özelliğini desteklemediğini bilen varmı acaba?
bu konuda deamon tools un eline su dökebilecek yoktur...
http://www.google.com.tr/#hl=tr& ... fp=5eec163bf4380442
Win7 üzerinde çalışan düzgün bir Sanal Cd-Rom öneriniz var mı?
Kardeşim sen Boşver Daemon Tools Alcohol 120 Mi nedir kıvır zıvırları Sana Tek Tavsiyem Sisteminde Nero 6 veya Nero 7 KuLLanıyosan İMAGE DRİVER KuLLan Derim en sağLıkLısı ... Tüm Nero SürümLerinde Mevcut Oldugunuda Belirteyim..
daemon tools4304-lite win 7 de sorunsuz çalışıyor.
Nero 6 veya Nero 7'nin Windows Vista ile uyum sorunları vardı. Windows 7 ile olması çok doğal. Sadece bir emülasyon için 800 MB program kurmaya ne gerek var?
Kardeşim sen Boşver Daemon Tools Alcohol 120 Mi nedir kıvır zıvırları Sana Tek Tavsiyem Sisteminde Nero 6 veya Nero 7 KuLLanıyosan İMAGE DRİVER KuLLan Derim en sağLıkLısı ... Tüm Nero SürümLerinde Mevcut Oldugunuda Belirteyim..
Recep Bey e katılıyorum 800 mb lık şey sırf emülasyona değmez. Hatta diğer yaptıklarına da değmez. Ashampoo kurun işte CHIP dergisi ne güzel veriyor, ayrıca daemon tools yavaş diyen arkadaşta bir sorun var bence, benim 5-6 gb lık kurulumlarım 10 dk yı geçmiyor hiç.
Neronun bütün yazılımlarını bıraktım ben. Hem o kadar MB indirmeye gerek yok;
Alcohol %52 (Dvd image yapabilirsiniz),
Daemon Tools (Korumalı Dvd image dosyaları çalıştırabilirsiniz),
ImgBurn (Cd Dvd yazabilirsiniz) programları ücretsiz.