arkadaslar tek carem sizsininiz kafayı yıyecem. işletim sistemım win7 ultimate. messenger 2011 kurdum ama 3 gun sonra anladımkı sorum var. sorun su arkadaslarım cevrim içi olduğu halde herkes cevrimdısı gözüküyor sınır oldum. işyerimdeki pc win7 pro onda da messnfer 2011 kurdum onda normal. sildim tekrar kurdum duzelmesi. söyle bi ayrıntı vereyim. dikakatimi çeken; messnger gizlilik yarlarında sorunlu pc de gizlilik ayarlarında "kişi listemı ve sosyal güncelleştirmeleri bu bilgisayara kaydetme" seceneği pasif. diğer çalışan pc de aktif. acaba sorun bumu buysa veya değilse nedir lütfen yardım edin. tesekuurler
win7 ile messenger 2011 sorunu
ayrıca sorunlu olan pc de farklı bir id ile acarsam yine sorun yok :(
yokmu derdime care babayiğit :((
aynı sorun bende de oldu kafayı yicektim az kalsın. herkes çevrim dışı görünüuodu. sonra msn'yi falan kaldırmaya çalıştım. o da olmadı. bu sefer onarmayı denettirdim. bukezde kullanıcı adı ve parolayı girince açılışta hata verip msn açılmamaya başladı. bi baktım msn kurulu programlar arasında da gözükmüyo.1 saat kıvrandım neyapabilirm diye. kurulum programıyla kaldırıp kurmaya çalıştım sonra tune up'la defragment registry yaptırdım oda fayda etmedi. en son çare 3-4 gün önceki bi sistem geri yükleme noktasına yükledim. şuan takır takır çalışıyo. bi problem yok. umarım sonraki günlerde de çıkarmaz.
selam,
2011 çok farklı. sonuc olarak türk kullanıcısı için fazla ayrıntılı.Sanırım diğer sosyal paylaşım sitelerine rakip olmaya çalışıyor. halbuki biz msn yi msn olduğu için kullanıyoruz sosyal paylaşım ise başka sitelerle.
aslında herşey de sağ tık var.
Mesela arkadaşlar diye bir gurubunuz var diyelim. SAğ tıklayın bu kategoride ki herkese çevrim içi görünün diye bir secenek var. işinizi görür
ha eğer grup olarak açmak istemiyorsanız tek tek kişilerin üzerine sağ tıklayın bu kişiye çevrim için görününü tıklatın.
kolay ama dediğim gibi fazla sosyal.
derdinize çare oldum inşallah. belkide bu zamana kadar halletmişsinizdir.
bnm de pc im win7 2011 sürümü bnde bazen çalışıo bazen sorun yaratıo
yarattığı zmn da altından kalkamıyrm ... sürekli yanıt vermiyr diyr kapanıyr hiç bişy yapamıorm... bn online olsam bile ne ileti yazabiliyrm ne de alabiliyrm ekran donup kalıo ölece :S
lütfen yardım edin yeni sürümü çok sevdim bennn :((
senin gene bi nebze sorunun arada düzeliyor windows 7 li makinanın tekinde live messenger 2011 kurunca ses karşıya sürekli donarak gidiyor görüntü donuyor kameranın format fdisk her bir haltı denedim olmuyor ama messenger sürmünün xp için olan sürümünde bu sıkıntılar yok.
sanırım microsoft iyce cıvıtıı messenger konusunda alternatif yazılımlar kurmaktan başka çözüm yok messenger nakavt artık sırf kıçı kırık messenger için uyumlu donanım bulma olayı baştan saçma zaten.
şu anda aynı durumla bende karşı karşıyayım baska pclerde denedigimde sorun yok ama kendi bilgisayarımda msn acınca herkes cdısı görünüyor hatta birisi bana msj attıgında görüyorum ama cvp yazamıyorum iletilerim iletilemiyor :S varsa bi çaresini bulan yardımcı olursa memnun olurum .....