Arkadaşlar Microsoftun sitesinden indirdiğim 7100.0.090421-1700_x86fre iso dosyasını nero ile yazdırdım fakat boot edince bir numara olmuyor.Mavi ekranda kalıyor logodan sonraki ekranda sebep???
Tşk...
Win7 İso
hatalı yazılmış olma ihtimali çok yüksel olabilir düşük hızlarda yazılması daha saglıklı ....Düşüş bir hızda tekrar yazdırmayı dene
hızlı yazmayakcasınız arkadaşlar. Yazım hızını 6 yada 8 de tutun her ihtimale karşı. yavaş yazın max da yazmayın.
4 hızında yazdırdım fakat yine aynı mavi ekranda kaldı acaba iso dosyasındamı sıkıntı var diyeceğim ama microsoft'un sitesinden indirdim.Çözemedim.
Boottan değilde diğer türlü setupu çalıştırınca yükleniyor ama nedense boot edince mavi ekranda kalmakta
bybarut4 hızında yazdırdım fakat yine aynı mavi ekranda kaldı acaba iso dosyasındamı sıkıntı var diyeceğim ama microsoft'un sitesinden indirdim.Çözemedim.iso dosyası bozuk yeniden indirmen gerekiyor, ie ile indir ms den fire fox la indirince bazen böyle sorun çıkartıyor.
Boottan değilde diğer türlü setupu çalıştırınca yükleniyor ama nedense boot edince mavi ekranda
Zaten İnternet Explorer(6,0) ile indirmiştim firefox ile değil
tşk
Şöyle birşey yapsak ; İso dosyasını klasöre çıkartıp o şekilde yazdırsak nasıl olur
bybarutŞöyle birşey yapsak ; İso dosyasını klasöre çıkartıp o şekilde yazdırsak nasılOlmaz.
Ultra İSO Öneririm Çok güzel win7 dosyasına dil paketi eklersin ben böle yapmıştım
teşekkür ettim CDBurnerXP indidrdim kurdum hem onunla hemde Ultra iso ile yazdıracağacım.Umarım tekrar sıkıntı olmaz.....
Olmaz ben bir kere önerdim ultra isoyu çünkü :D:D:
Sağol tek sorun çıkarmasında Ultra iso ile olsun
yazıyor bakalım deneyip yazarım inşallah olur bu sefer