öncelikle selam
arkadaşlar win7 ultimate 32 bit kurdum iki gün önce ram olayını azaltmak için bilmediğim bir sitede bir regedit kodu vardı onu search e yapıştırdım bilgisayara reset attı. tekrar açıldığında kenar çubuğum ve gadgetlerim silinmişti. regedite baktım currentte sidebar yok sidebyside var. denetim masasından görünüme ve kişileştirmeye baktım orada da kenar çubuğu yok. sistem geri yükleme yapayım dedim en fazla dün geceye gidebiliyom. ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
win7 kenar çubuğu sorunu acil yardım lütfen
kurulum dvd ni tak kurma ama onar seçeneğini kullan
eğer dvd yoksa sfc/scannow işlemini yaparak onar
işte şöyle oluyor başlat çalıştıra cmd.exe yaz açılınca sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır ve açılan ekrana
sfc /scannow yaz bırak gerekini o yapar
elimde kurulum cd im yok arkadaş atmıştı formatı elimde win7 tum surumlerin olduğu bir dvd var onu taksam o içinden ultimate 32 bit bulup ona göre onarım yapar mı? teşekkürler
dediğini yaptım tarama yapıyor taramadan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu eski haline kendi döner mi
hiç bir şeye dokuma bitince kendisi kapanır
doğrulama % 100 hak ihlali yok dedi sorun devam ediyor. regedite veya denetim masasına sağ tıka geri getirme şansım yok mu dvd yi bulmam mı gerekiyor
elinde bulunan dvd sağlam sorunsuz ise sürümünü seçerek yapabilirsin örneğin ultimate x86 gibi 32 yazmaz
Sistemi 3 ay öncesine alın/Geri yüklemeyi 3 ay öncesine ayarlayın.
Windows'u yapanlar rem kullanımını arttırmaya çalışıyor, daha iyi birşey olduğu için. Sizse azaltmaya çalışıyorsunuz. O yaptığınız kayıt defteri değişikliği ne ise sadece onu geri almanız yeterli olacaktır.
arkadaslar hicbiri sorunu duzeltmedi. ben ram yukunu azaltmak istedim ama buldugum kodu tekrar bulamıyorum sorun da bu zaten ya da bastan ultimate yerine home premium yuklemek cunku ram 1 gb toshiba laptop kasıyor bosta bile ram 650 mb sırf bu yuzden sistem yuku azaltma yapayım dedim onu da beceremedim. :(
sistem geri yukleme yapmıyor yedekleme olmadıgı ıcın mıdır anlamadım win 7 yi cozersem matematikteki cozulmeyen problemleri de cozerim herhalde
win7 ultimate i d ye zarar vermeden home premiuma alma sansım nedir cok mu soru sordum ya
home premimun bosta ram miktarı nedir
dvd ye gerek yok.Denetim masasına gir ordan programların içerisinden.Windows özelliklerini aç veya kapat var.Ordaki Windows araç platformuna bi tik at gelmesi lazım.2. sorun içinse böyle bişey söz konusu değil ama başka sürücüye temiz kurulum yapabilirsin
cok teşekkür ederim şimdi yaptım oldu. 2 gündür bunu arıyorum.
öncelikle selam
arkadaşlar win7 ultimate 32 bit kurdum iki gün önce ram olayını azaltmak için bilmediğim bir sitede bir regedit kodu vardı onu search e yapıştırdım bilgisayara reset attı. tekrar açıldığında kenar çubuğum ve gadgetlerim silinmişti. regedite baktım currentte sidebar yok sidebyside var. denetim masasından görünüme ve kişileştirmeye baktım orada da kenar çubuğu yok. sistem geri yükleme yapayım dedim en fazla dün geceye gidebiliyom. ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.teşekkü
bu kayıt dosyasını ekle düzelir http://rapidshare.com/files/422653015/kenar___ubuae_u.reg