Arkadaşlar ben win7 kullanıcısıyım. Bugün PES 2009u yükledim. Sorunsuzca yüklendi ama oyunu açtığımda siyah ekran geliyo ve öle kalıyo. Nasıl oyunu çalıştırabilirİm ???
Win7 + PES 2009
Ekran kartından kaynaklanıyor ya güncel değil yada kaldırmıyor olabilir..
lastlordEkran kartından kaynaklanıyor ya güncel değil yada kaldırmıyor olabilir..ekran kartından kaynaklanması imkansız çünkü vista da çalıştırdım hemde herşey son seviyede grafik felan.. güncel olmaması imkansız daha bugün güncel sürümünü indirdim..
bide başka crack denicem :D gene de saol :d
matrax-38Hayret ya windows 7 herkesin pcde bi değişik davranıyor:) bende oyunlarda sorun yok ama naaptıysam film altyazıları çıkmıyor.düşün o kadar iyi bi işletim sistemi kurmuşlar herkeste farklı çalışıyo :D
kazanodüşün o kadar iyi bi işletim sistemi kurmuşlar herkeste farklı çalışıyo :
yaw kankiler düzelmiyor yaw. siyah ekran çıkıyo ve öle kalıyo. nasıl düzeltebilirim xp ve vist da sorunsuz oynadım ama win7 de oynayamıyorum. ekran kartı sürümü de güncel...
Benim bilde ne filmlerde sorun var ne oyunlarda hepsinde takır takır çalışıyor arkadaşlar haklısınız herkesde değişik problemler oluyor enteresan gerçekten ama daha son sürüm değil genede güzel yapmış adamlar PES09 a gelince bendeki ripli oyun wistadan daha iyi çalıştı Win7 de arkadaşım
Bazı oyunlar windows 7de çalışmayabiliyor.Böyle bir durum olduğunda uyumluluk modu ayarlarını kullanmanızı tavsiye ederim.Özellikle kurulum yaparken bu ayarları kullanın.
arkadasım benım bılde takır takır calısıo valla pes 09 o bendede olmustu bı ara o oyundan kaynaklanan bı sorun wındowsla alakası yok oyunu tekrar yukle buyuk ıhtımalle calısacaktır
Bir fikir yurutmek istiyorum bilgisayarında k lite codec yuklu mu ve eger yuklediysen kurulum sırasında ınstall haali shell extansions gibi bir secenege tıkladın mı ??
ya da
uyarı alıyor musun ??
kazanodüşün o kadar iyi bi işletim sistemi kurmuşlar herkeste farklı çalışıyo :hahahaha süper bir yorum
bendede calıstırmadı oyunu siya ekran cıkyor
bende pes 2009 çalışıyor ama arada bir anlık takılma oluyor bu yüzden wistaya dönmeyi düşünüyorum
kazanoekran kartından kaynaklanması imkansız çünkü vista da çalıştırdım hemde herşey son seviyede grafik felan.. güncel olmaması imkansız daha bugün güncel sürümünü indirdim..Kazano arkadaşım nvidia yada ati şuan driver için baya kasıyordur beta sürümü kullanıyorsunuz.Oyüzden agp yada pci express veri yolu tam olarak iyi çalışmaya bilir başka bir ekran kartı driveri yüklemeni tavsiye ederim sorun devam ediyorsa oyunu yeniden kur crackle (kurmadan önce xp uyumluluk moduna al) bence ekrankartı driverin sorun çıkarıyor.
bide başka crack denicem :D gene de saol :Son Düzenleme: DETROID ~ 11 Mayıs 2009 12:06