Elimde Hp Compaq nx6110 modelinde dizüstü var. win7 kurdum gayet sorunsuz çalışıyor. bir türlü saydamlık olayını yapamadım güncelleyin diyor güncelliyorum daha güncel sürüm yok diyor ama sonuç bu.
grafik birimi: Mobile Intel 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family. İntelin sitesinden güncelledim yine aynı şey. windows kendisiyle çelişiyor galiba. desteklemiyorsa desteklemiyor desin :D
win7 saydamlık ve aero hakkında yardım
Vista olanları tekeer tekeer yükleyin.
Buradan alalım.
Ayrıcada Ekran kartının aero olduğundan şüpheliyim yâni.
xp home kuruluydu :D dvdsinden değilde otomatik olarak yükledi win updateden sürücüleri
win 7 nin destekleyebilir demesi kafamı karıştırdıydı. zaten eski önemi yok :)
yahu sitesinden indir windows 7 için olanı ama unutma 32bit farklı 64bit farklı
ekran kartın dx10'u desteklemiyordur
win 7 otomatik güncelledi olmadı. sitesinden indirdim olmadı. dx10 desteklemiyordur tabi 3 yıllık dizüstü. benim aklıma takılan win7 nin bu grafik kartı için aeroyu "destekleyebilir" demesiydi. anlaşılan ne yaparsam yapayım desteklemiyor. yardımlar için teşekkürler.
Bir düşünür müsünüz ya! Hep böyle anlamsız ve düşüncesiz yazıyorsunuz; yorumları hiç okumuyorsunuz...
Zaten dediğiniz yol geçersiz; nasıl yapacak...xf55yapabildinmi?
WMP 11'yi kaldırmaktan mı bahsediliyor? Sadece Taskbara nasıl konulur o konuşuluyor o konuda.xf55bıktıysan bakabilirsin
Böyle hava basmalar, ahım şahım konuşmalar...
...kibirlilik, bilmeyeni ezmek vs.xf55yaw daha sen windows se7en kuramı
Biraz daha dikkat!
benim pc vista home premium aero gayet iyiydi ama format atttım ve ardından bidaha yapamadım aero ne yapmalıyım yada formatı geri alabilirmiyim?
Bir düşünür müsünüz ya! Hep böyle anlamsız ve düşüncesiz yazıyorsunuz; yorumları hiç okumuyorsunuz...Zaten dediğiniz yol geçersiz; nasıl yapacak...
WMP 11'yi kaldırmaktan mı bahsediliyor? Sadece Taskbara nasıl konulur o konuşuluyor o konuda.
Böyle hava basmalar, ahım şahım konuşmalar......kibirlilik, bilmeyeni ezmek vs.
Biraz daha dikkat!

Alıntı: xf55
yaw daha sen windows se7en kuramıyormusun