Elimde Hp Compaq nx6110 modelinde dizüstü var. win7 kurdum gayet sorunsuz çalışıyor. bir türlü saydamlık olayını yapamadım güncelleyin diyor güncelliyorum daha güncel sürüm yok diyor ama sonuç bu.
grafik birimi: Mobile Intel 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family. İntelin sitesinden güncelledim yine aynı şey. windows kendisiyle çelişiyor galiba. desteklemiyorsa desteklemiyor desin :D
win7 saydamlık ve aero hakkında yardım
Vista olanları tekeer tekeer yükleyin.
Buradan alalım.
Ayrıcada Ekran kartının aero olduğundan şüpheliyim yâni.
xp home kuruluydu :D dvdsinden değilde otomatik olarak yükledi win updateden sürücüleri
win 7 nin destekleyebilir demesi kafamı karıştırdıydı. zaten eski önemi yok :)
yahu sitesinden indir windows 7 için olanı ama unutma 32bit farklı 64bit farklı
ekran kartın dx10'u desteklemiyordur
win 7 otomatik güncelledi olmadı. sitesinden indirdim olmadı. dx10 desteklemiyordur tabi 3 yıllık dizüstü. benim aklıma takılan win7 nin bu grafik kartı için aeroyu "destekleyebilir" demesiydi. anlaşılan ne yaparsam yapayım desteklemiyor. yardımlar için teşekkürler.
yahu sitesinden indir windows 7 için olanı ama unutma 32bit farklı 64bit farklıBir düşünür müsünüz ya! Hep böyle anlamsız ve düşüncesiz yazıyorsunuz; yorumları hiç okumuyorsunuz...xf55yapabildinmi?Zaten dediğiniz yol geçersiz; nasıl yapacak...xf55bıktıysan bakabilirsinWMP 11'yi kaldırmaktan mı bahsediliyor? Sadece Taskbara nasıl konulur o konuşuluyor o konuda.
Böyle hava basmalar, ahım şahım konuşmalar...xf55yaw daha sen windows se7en kuramı...kibirlilik, bilmeyeni ezmek vs.
Biraz daha dikkat!
Son Düzenleme: melen ~ 18 Eylül 2009 17:57Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 02 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009benim pc vista home premium aero gayet iyiydi ama format atttım ve ardından bidaha yapamadım aero ne yapmalıyım yada formatı geri alabilirmiyim?
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,219 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,219 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009Bir düşünür müsünüz ya! Hep böyle anlamsız ve düşüncesiz yazıyorsunuz; yorumları hiç okumuyorsunuz...Bide hem yanlış konuşuyo arkadaş hemde şunu söylemiş:):Zaten dediğiniz yol geçersiz; nasıl yapacak...
WMP 11'yi kaldırmaktan mı bahsediliyor? Sadece Taskbara nasıl konulur o konuşuluyor o konuda.
Böyle hava basmalar, ahım şahım konuşmalar......kibirlilik, bilmeyeni ezmek vs.
Biraz daha dikkat!
Alıntı: xf55yaw daha sen windows se7en kuramıyormusun