Win7 şimdiden en çok satanlar listesinde!

CHIP Online
30-06-2009, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

MS Windows 7 için ön sipariş alımlarına başladı... Peki ama beklediği ilgiyi gördü mü?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/win7 ... stesinde_13640.html

Resimlerle: 150 etkileyici Windows duvar kağıdı

Windows 7 Türkiye fiyatları için tıklayın...

Windows 7 henüz piyasada değil ama Amazon.com'un en çok satanlar listesine bakacak olursanız Microsoft'un yeni işletim sisteminin en çok satanlar arasında yer aldığını görebilirsiniz. Bunun sebeplerinden biri kuşkusuz ki Windows 7'nin pek çok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor olması ama satışların şimdiden bu kadar iyi gitmesinin bir sebebi daha var.

Microsoft, daha önce de belirttiğimiz gibi, sınırlı bir süre için Windows 7'yi %50 civarında indirim ile satıyor. Satıcılar tarafından "Stokla sınırlı" olduğu belirtilen Ön sipariş indirimi ürünlere göre farklılık göstermekle beraber %58'e kadar çıkabiliyor. Amazon.com'da şu anda en çok satan yazılım olan Windows 7 Home Premium yükseltmesinin fiyatı 49,99 dolar. En çok satan ikinci yazılım ise Windows 7 Profesional yükseltmesi ve onun da fiyatı 99,99 dolar.

Microsoft ön sipariş ile Windos 7'nin göreceği ilgiyi daha piyasaya çıkmadan anlamak istiyor; bir başka deyişli, yeni Windows'un Vista ile aynı kaderi paylaşmasını istemiyor. Görünen o ki, Windows 7 piyasaya çıktığında Microsoft'u çok mutlu edecek...

Tüm konu: Win7 şimdiden en çok satanlar listesinde!

İzleyin: XP Mode Böyle çalışıyor

Resimlerle: 150 etkileyici Windows duvar kağıdı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz Windows 7'yi ön sipariş ile almayı düşünüyor musunuz?

Banned
30-06-2009, 00:14   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bizim içinde Türkçe sürümler aynı oranlarda indirimle sunulursa neyi bekleyeyim, hemen alırım.

Toxic
30-06-2009, 00:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj

kaç kere söyledim korsan kullanacağımı XD

samsamsa
30-06-2009, 03:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
677 mesaj
Alıntı: Toxic  
kaç kere söyledim korsan kullanacağımı
kartal7
30-06-2009, 07:55   |  #5  
kartal7 avatarı
Yıllanmış Üye
380 mesaj

korsan kullanılabilseydi bende kullanırdım ama unutmayın vista sizin izninizi almadan belli aralıklarla kendini gizli otomatik olarak lisansınızı doğruluyor  window7,de bu eksik olacağını sanmıyorum performans düşüklüğü istenmeyen sistem kasmaları başınıza gelebilir dikkatli olun microsof,u günahım kadar sevmem heleki window7 fiyatları vista,dan bir farkı yok adam gibi bir rakibi çıkamadı

sahindertli
30-06-2009, 10:16   |  #6  
Taze Üye
18 mesaj

Windows 7 nin yükseltme fiyatı süper 50 $ çok güzel bir fiyatta acaba neden Türkiye yararlanamıyor bu fiyatlardan hala merake ediyorum.

uGuR.uK
30-06-2009, 16:29   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Alıntı: kral6735  
korsan kullanılabilseydi bende kullanırdım ama unutmayın vista sizin izninizi almadan belli aralıklarla kendini gizli otomatik olarak lisansınızı doğruluyor  window7,de bu eksik olacağını sanmıyorum performans düşüklüğü istenmeyen sistem kasmaları başınıza gelebilir dikkatli olun microsof,u günahım kadar sevmem heleki window7 fiyatları vista,dan bir farkı yok adam gibi bir rakibi çıkamadı
ilk çıktığından win7'ye kadar vista'yı korsan kullandım hiçte bi sorun olmadı. gidip yakalanırsanız yazılım kısıtlanır tabi ama güvenilen yamayı yüklediğinizde hicbisey olmaz.