öncelikle hepinize selam ben bugün win7 kurdum kurarken sürücülerden birini bicimlerndirdim diğerine winn7 kurdum(hardiskim 3 bölümden oluşuyor) ama bbilgisayarımda sadece 2 sürücü görünüyo diğeri görünmüyor..
şimdiden hepinize teşekkürler
öncelikle hepinize selam ben bugün win7 kurdum kurarken sürücülerden birini bicimlerndirdim diğerine winn7 kurdum(hardiskim 3 bölümden oluşuyor) ama bbilgisayarımda sadece 2 sürücü görünüyo diğeri görünmüyor..
şimdiden hepinize teşekkürler
siz ne yaptığınızı, ne gibi hata olduğunu daha iyi anlatabilir misiniz ?
ben gerçekten hiçbirşey anlamadım ve şu cümleniz
''(hardiskim 3 bölümden oluşuyor) ama bbilgisayarımda sadece 3 sürücü görünüyo diğeri görünmüyor..''
hardiskiniz 3 bölümden oluşuyor ise , 3 sürücü görünmesi normal değilmi : )
denetim masası >yönetimsel araçlar >Bilgisyasar yönetimi>soldan disk yönetiminde vardır o.Oradan bir sürücü harfi atayın.Benimde başımda geldi önemli bir şey değil.sürücü harfi olmadığından görünmüyordur mutlaka... (Sağ tık sürücü harfi ve yolu değiştir diyeceksiniz..)
daha sonra düzeltim yanlış yazmışım ve yine yazıyorum...
hardiskim 3 bölümden oluşuyor win7 kurarken 2 sürücüyü biçimlendirdim sonra birine win7 kurdum sistem açıldı ama bilgisayarıma girdiğimde sürücülerden biri görünmüyor...
ilgin içinde saol
denetim masası >yönetimsel araçlar >Bilgisyasar yönetimi>soldan disk yönetiminde vardır o.Oradan bir sürücü harfi atayın.Benimde başımda geldi önemli bir şey değil.sürücü harfi olmadığından görünmüyordur mutlaka... (Sağ tık sürücü harfi ve yolu değiştir diyeceksiniz..)çok teşekkür ederim şimdi yaptım oldu bide 1 sorum daha olacak.hp yazıcım var driver kurmak istiyorum olmuyor. hp nin win7 sürücüleri varmı
Windows 7 için sürücünüz görünmüyor.Çıkmamış yani.Vista sürücüleri denediz dimi? Neden olmadıki, olurdu aslında.