Merhaba arkadaşlar win 7 starter işletim sistemi bilgisayaım var ya xp yapacaktım yada ultimate. Ve aklıma soru takıldı ultimate yaparsam sterter şifresi çalışırmı? Eğer o şifre çalışmıyorsa ben bu win7 ultimate yi nasıl full ve güncellemeleri açık bırakabilirim
win7 ultimate full olurmu
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Nette bu sorunuza çok basit açılayıcı ve işinizi görecek cevaplar bulabilirisiniz. Bunun için yayınlanmış birçok yazılım mevcut. Ancak chipte bulamazsınız.
activasyon programları var ama internette artık bulman biraz zor telif hakları yasasından sonra birçok siteden kaldırıldı. Güncellemeleri ise korsan win7 ile yapamazsın(microsoft yakalıyor :D). Ama zaten yakında servis pack paketi çıkcak.Bu pakette güncelemeler zaten mevcut (boyutu 500 küsür mb).
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
activasyon programları var ama internette artık bulman biraz zor telif hakları yasasından sonra birçok siteden kaldırıldı. Güncellemeleri ise korsan win7 ile yapamazsın(microsoft yakalıyor :D). Ama zaten yakında servis pack paketi çıkcak.Bu pakette güncelemeler zaten mevcut (boyutu 500 küsür mb).beni neden yakalayamıyor microsoft korsan windows 7 kullanıyorum
demekki ilacı her zaman güncel tutmak gerekli