Win7 Ultimate TR XP Mode Problemi

HPQ-User
02-07-2011, 09:45   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

CJ sormuş:
Merhaba

Başlıkta belirttiğim gibi Win7 ultimate türkçe işletim sistemi kullanıyorum çoğunuz bilirki knight online pvp serverlar win7 de mavi ekran sorunu veriyor bende bunu ortadan kaldırmak için microsoft sitesinden xp mod indirdim ve kurdum sorunsuz kurulumu gerçekleştirdim hatta pvp oyunu bile kurdum ancak sorunum şu xp mod kurunca bilgisayarın win7 kısmında başlat menüsünde xp mod uygulamaları diye bir bölüm olması gerekiyor ve bende bu bölüm çıkmadı direk xp mod üzerindne çalıştırmak istediğimdede xp mod sanal bir ekran kartı tanımış kendisine 12 mb lık o da oyunu açmıyor isteğim ya bilgisayarın kendi ekran kartını xp modda kullanmanın bir yolu varsa ekran kartımı xp modda da kullanmak yoksa xp mod uygulamaları kısmından uygulamayı çalıştırmak.
Şimdiden teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
intel core2 duo işlemci
intel anakart
Intel cantiga GL40 chipset
mobile intel expres 4 series chipset family ekran kartı paylaşımlı 800 mb
ÇOKLU ORTAM:  Ses Bağdaştırıcı        Intel HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller
Ses Bağdaştırıcı        Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1