Arkadaşlar masa üstü bir bilgisayarım var çok yeni olmayan 4-5 yıllık.bu bilgisayarda vista sp2 gayet hızlı ve stabil çalışıyor benim açımdan bir problem yok.ancak win7 yüklediğim zaman bilgisayarıma tıkladığımda ve klasör içerisinde gezinirken geçişler vistaya nazaran daha yavaş gerçekleşiyor.onun dışında programlarda falan bir sorun yok.sizce bu yavaşlık neden kaynaklanıyor.
Not:win7 indirirken kontrol ettim ve sorunsuz ayrıca tüm driverlar yüklü.öyle gereksiz program falan da yüklü değil.acaba sizde de durum böyle mi?
Win7 ve benim bilgisayarım..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
533 mesaj
OP Yıllanmış Üye
533 mesaj
Tamam deneyeceğim.sistem P4 3.0 GHz 800 MHz Fsb, 2gb DDR 400 MHz, 256 Mb asus x700, 320 Gb Hdd
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Driverslari full kurmaya calismalisin seven icin bulamadigin yerde vistaninkileri kur son care ama öncelik seven driverslari olsun.
Diger konuda ben 1.6 mah athlon 512 mb pcye win 7 home kurdum hic bir performans farkida görmedim xp ile bazi eski makinelerde seven denenebilir ama ultimate sürüm falan degil basit sürümleri tercih edin.
OP Yıllanmış Üye
533 mesaj
Zaten öyle yapmaya çalışıyorum ancak biçok driver ım vistaya uyumlu win7 için sadece ses sürücüsü ve ethernet kartı.ekran kartı maalesef daha win7 sürücüsü yok.