win7 ve Java sorunu

naok
13-11-2010, 00:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

Arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun öncelikle....

Benim java ile ilgili ufak bir sıkıntım var ama artık sinirlerime dokunmaya başladı... Şöyle ki opera 10.10 ile bir sitede iken java uygulama güncellemesi geldi update 17 iyi ok dedim ; ondan sorunlar başladı... Önce hata verdi sonra server bağlantısı bozuk dedi. Bunun üzerine bende önce ki javayı kaldırayım bunu kurayım dedim revo ile gördüğüm java 10 ve 13 'ü kaldırdım ancak kaldırım sırasında da bazı hatalar aldım. Bende gittim prg. files'ta javaya ait ne kadar klasör varsa sildim (iyi halt ettim :( ) ondan sonra yeni indirdiğim jre-6u17-windows-i586-s adlı exe'yi kurmaya çalıştım fakat aşşağıda ki hataları aldım. Ayrıca denetim masasında da java diye bir klasör var kalkmıyor...
Ne yapabilirim yardımlarınızı beklerim... :D

[/url]
[url=http://img38.imageshack.us/i/ekranalntspj.jpg/]

[url=http://img190.imageshack.us/i/ekranalnts2ke.jpg/][/url]

Mert_06
13-11-2010, 00:49   |  #2  
Mert_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

Sistem Geri Yüklemeyi kullanarak Javanın düzgün çalıştığı bir zamana geri yükle.

naok
13-11-2010, 00:59   |  #3  
OP Taze Üye
15 mesaj

sistem de geri yükledim ama seceneklerde sadece dün var düne yükledim yine çalışmadı aynısorunu biri böle halletmiş   forumda  ( Eyvallah dostum hallettim... kurduğum open office 3.1 javalıymış , bende arıca java kurmuştum. Birde norton dediğin gibi java'nın nete bağlanmasına falan izin vermediğinden de sıkıntı oluyormuş. open office'i de kaldırıp nortonu 'da kapayıp denedim şimdi düzeldi... bu arada da javasız open office indirdim onu kuracağım şimdi...     open office 3.1 bu ne programı program ekle kaldırda böle bir program yok benim

Mert_06
13-11-2010, 01:19   |  #4  
Mert_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

Open Office.org, Microsoft Office alternatifi ücretsiz, açık kaynak kodlu bir program.

angeleus_gs
17-12-2010, 20:04   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

ne olur biri bana yardım etsinnn  java kurmaya çalışıyorum ama sureklı olarak 1305 kodlu hatayı alıyorum. "error reading from file C:/Users/Kullanıcı/AppData/LocalLow/Sun/Java/jre1.6.0_23/jre1.6.0_23.msi. verify that file exists and that you can access it" mesajı cıkıyor retry diyorum yine aynı hataya dönüyor. cancel diorum kurulumu iptal ediyor. program ekle kaldırda java yok, perfect unistall programıyla kaldırmayı denedim, ordada bulunamadı bir dosya. c diskindeki program filestan aradım taradım hiçbir şekilde javayla alakalı bir dosya şu bu yok ne yapacagım ben ne olur yardım edin, lütfen lütfen lütfen :(