Arkadaşlar laptopla birlikte gelen orjinal vista home premium lisansım var.elimde de orjinal olmayan bir win7 sürümü mevcut :) vista ile de bir problemim yok gayet iyi çalışıyor.Ancak karar veremedim.sizin de bilgilerinizi almak istedim.yardımcı olursanız sevinirim.artıları ve eksileriyle.
Win7 ye geçeyim mi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
533 mesaj
Son Düzenleme: sinan354 ~ 22 Kasım 2009 14:32
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
vista ile probleminiz yoksa , windows 7 de de sorun olmaz..Bazılarının vista sürücüleri yok , windows 7 kurdular, kullanıyorlar :)
OP Yıllanmış Üye
533 mesaj
Yani biraz da demek istediğim orjinal sürümü bıraktığıma değer mi?
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
Ben aynı şeyi yaptım :) Bence değer
Aslında orjinal bir ISO'yu 120 gün boyunca yasal olarak kullanabilityorsunuz. Diyorsanız ki ben bu 120 gün içinde yada sonunda lisans satın alırım devam ederim yada 120 gün sonra tekrar Vista'ya geri dönerim o zaman yükleyin Windows 7'yi. Yani Windows 7'yi crackli kullanacaksanız, Vista'da kalın bence...
Windows 7 ISO'sunu kontrol etmek için ;
Üye
73 mesaj
ben de orijinal vistayi birakip win 7'ye gectim, memnunum
OP Yıllanmış Üye
533 mesaj
Aslında orjinal bir ISO'yu 120 gün boyunca yasal olarak kullanabilityorsunuz. Diyorsanız ki ben bu 120 gün içinde yada sonunda lisans satın alırım devam ederim yada 120 gün sonra tekrar Vista'ya geri dönerim o zaman yükleyin Windows 7'yi. Yani Windows 7'yi crackli kullanacaksanız, Vista'da kalın bence...Zaten bilgisayar alırken içinde bu lisansın bedeli de vardı.daha 1 yıl oldu bilgisayarı gidip bir de açıkçası 200 küsür lira verip win7 almak açıkçası kerizlik gibi geliyor.o yüzden yeni bir lisans almayı düşünmüyorum.yorumun için saol.Windows 7 ISO'sunu kontrol etmek için ;