win7 ye geçtikten sonra herhangi bir driver sorunu yaşadınız mı?
win7 ye geçtikten sonra driver sorunu yaşadınız mı
- 1
- 2
ben biliyorum , çoğu kişi yaşadı :)
ne yapılacağını çat patta olsa bilenler pek sorun falan yaşamadı, tutup yıllar önce donanımla gelen cd'lerden yüklemeye kalkılırsa olmaz tabi hiçbiri. ender nadir bikaç donanımın win7 sürücüleri çok geç geldi o kadar, gerisi rtm'den önce ortadaydı ki vista sürücüleride genelde çalıştı win7'de.
Yok sorun yaşamadım.Hepsi tık tık geldi.Belki scanner printer markalarında sorun yaşayanlar olabilir.Genel sürücler ekran kartı vs. sorun görmedim.Her program,srüüc artık win 7 uyumlu sürümleri bir bir çıkmaya başladı.Zaten Vista sürücüleri filan oluyordu.
Benim hiçbi sorunum çıkmadı da eskiden masaüstü pc kullanırken pegasus markalı kamera kullanırdım ama Windows 7 sürücüsü yok galiba ben bulamadım bakarsanız bi iyi olur
anakart ve diğer donanım ile ilgili sıkıntı yaşanmaz da ; diğer arkadaşların kamera ve bazı 5.1 ses kartları ile ilgili sorunları olduğunu okudum hep... Ama onlarda yavaş yavaş oturur üreticiler driver çıkarır bir süre sonra diye tahmin ediyorum... Ben w7 rtm kurdum notbook'uma hiç bir driver kurmadım... W7 kendi kendine halletti sağolsun... Nvida görüntü sürücüsünüde ilk nete bağlanışında indirdi , güncelledi tamam hepsi o oldu...
win7 ortamında sürücü sıkıntısı malesef % 2 gibi birşey. tabiki eski alışkanlıklardan vazgeçemeyenler için win7 kullanmak çok zor geliyordur muhakkak. win7 bütün sürücüleri otamatik hallediyor bazende halledemiyor. bu halledemediklerinin birçoğunu aktif çalışan xpo sistemlerin içindeki sürücüleri çıkartarak bazılarınıda manuel olarak vista sürücülşerini kurarak sorunsuzca kullanmak mümkündür. ne olduğu belirsiz çakma çin malı ürünler olursa webcam, bluetooth , inca adsl usb modem gibi elbetteki kaçınılmaz son ve sorunlar yaşanacaktır.
yasamadim, sadece switchable graphic adapter eksikti onu da lenovo'nun sitesinden bulup kurdum, hersey normal
XP olan PC ye kurmaya çalışırken,daha kurulum aşamasının başında ''IDE2 veriyolu sürücüsünü yükleyin'' diye uyarı verdi ve durdu.Eski köye yeni kanun olmayacak diye düşünüp XP ye tornistan etmekten başka çarem olmadı.
ne yapılacağını çat patta olsa bilenler pek sorun falan yaşamadı, tutup yıllar önce donanımla gelen cd'lerden yüklemeye kalkılırsa olmaz tabi hiçbiri. ender nadir bikaç donanımın win7 sürücüleri çok geç geldi o kadar, gerisi rtm'den önce ortadaydı ki vista sürücüleride genelde çalıştı win7'de.EVET vista sürücüleri çalışması sayesinde kurtuldum bende
donanımın son teknolojiyse yani 1/2 sene içinde aldıysan sorun yasanacağını zannetmiyorum ;) güncel driverler zaten doanımınızın resmi sitesinde güncel olarak indirilmeye sunuluyor zaten
Ben yeni aldıgım samsung p2250 (22) Magictune çalıştırmadım tuşlar dokunmatik xp kurdum çalışıyor şimdi hem xp hem win 7 kullanıyorum.Magictune zorlamadan kolayca masaüstünden monitörü kontrol ediyor.Dokunmatik biraz yalan zor basıyor alışınca düzeliyor ama yinede yalan dokunmatik almayın.
cok buyuk bır sorun degıl ama realtek audıo drıverda sorun yasadım guncel yazılımı buldum fakat eskısı gıbı ıyı tasarlanmamıs . ama cok fazla onemlı degıl ... ılerıde drıver lar artık wındows 7 ye uyumlu cıkartırlar . bana soracak olursanız xp tarıh olacak sadece ıs amaclı kullanılabılır . mesela ınternet cafelerde server makına olarak . 100 kısının servera gırmesıne ızın verıyor o acıdan wındows7 de yada vıstada 10 kısı oldumu 11 kısıyı server makınayı gormuyor . ılerde xp gıbı rayına oturur . halıyle bazı cıhazlar eskı olunca drıver bulmak kolay olmuyor .
3g modem sürücüsünü tanımadı, uyumluluk falan denedim ama olmadı. Tekrardan Vista sp1'e dönüş yaptım neticesinde :)
ben airties wus 300 adaptör kullanıyorum yalnız win 7 de bluetooth olarak görüyor ve nette araştırırken şöyle bi öneri buldum
ilk olarak ;
bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere tıkladıktan sonra aygıt yöneticisine gelin
buradan bluetooth görünen resmi seçip yukarıdaki sürücü yazılımını güncelleştiri tıklayın ve açılan pencerede aşagıdaki disketi var butonuna tıklayıp
airties driverının içindeki autorun dosyası değilde onun yanındaki driver klasörüne giriyorsun. orada zaten tek bir dosya görünüyor o dosyayı seçip yükle dediğinde işlem tamamdır.
yazılımı güncelleştir dedigimde aşşada disketi var gibi bir secenek gelmiyor
güncelleştir dedigimde surucunüz güncel diyor. bilgisayardan yükle dedigimde gözattan airties driverının içine giremiyorum. lütfen bana yardım edin
Bilgisayar açılırken takıla takıla açılıyo şimdi de o sorun çıktı -.-
- 1
- 2